- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оргазми
Понеже съм девствена и ми е интересно искам да попитам момичетата, клиторния и вагиналния оргазъм .. едно и също ли е усещането? .. Aко ви се стори въпросът тъп - не отговаряйте! Не искам критикиии !
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Не е едно и също усещането или поне при мен не е.Сега къде е разликата не мога да ти обясня то това може само да се усети![]()
[/i] Знам, че неможе да се обясни къде е разликата, аз само попитах дали е едно и също ..Първоначално написано от art
Мерси все пак
![]()
Не, не е едно и също. До клиторния, например, се стига по-лесно.![]()
I'm inlove with a criminal...
ддз
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
Първоначално написано от deep94
Като незнаеш не казвай нищо, лесно е.![]()
Не, не е едно и също както по горе казаха до клиторния наистина се стига по лесно .. но и аз немога да ти обясня каква е по точно разликата ..
Бургас
![]()
Все едно да питаш дали има разлика между вагиналния и аналния секс
Естествено,че усещането е различно!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Сигурнаа съм, че при клиторния по-бързо се стига ..Благодаря на тези, които се потрудиха да ми отговорят .. Просто ми е любопитноо
![]()
кво ти пука нали кеф си правиш
http://nostra.bgmafia.com/land/fight/1830196</a>]Кликни тук спечели ipod[/url]
Незнам...![]()
![]()
![]()
Момче съм... на мен само клитурен оргазъм ми се получааааа
It's too late...
Е не на всеки е еднакво . .Първоначално написано от art
![]()
Вагиналния се постига когато онова нещо на момчето е в теб (във вагината ти), а клиторния-може и без да имаш нещо в теб,може и сама (името идва от "клитор"), просто го галиш или ти го галят както ти е най кефЯко е, можеш да стигнеш до клиторен оргазъм и без да си правила секс - пробвай
![]()
определено имат разлика...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.