.

Виж резултатите на анкетата: коя е най силната държава през 1939-1944

Гласували
35. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Турция

1 2,86%
  • САЩ

7 20,00%
  • Англия

2 5,71%
  • Германия

11 31,43%
  • Русия

14 40,00%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Виж, използването на термо-ядрено оръжие от страна на САЩ и до днес е повод за дебати и спорове от страна на много хора. Аз заставам на страната ЗА. Имам своите аргументи, но не това е темата. Факт е, че аргументите за и тези против са горе-долу еднакви по численост.

И не съм казвал, че избиването на цивилни е право на която и да е държава. Факт е, че цивилни умират при всяка война. И това не е само САЩ. В Чечня, в Ивицата Газа, в Афганистан, навсякъде, където има война е така. Но това не е само the US Army.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Виж, използването на термо-ядрено оръжие от страна на САЩ и до днес е повод за дебати и спорове от страна на много хора. Аз заставам на страната ЗА. Имам своите аргументи, но не това е темата. Факт е, че аргументите за и тези против са горе-долу еднакви по численост.

И не съм казвал, че избиването на цивилни е право на която и да е държава. Факт е, че цивилни умират при всяка война. И това не е само САЩ. В Чечня, в Ивицата Газа, в Афганистан, навсякъде, където има война е така. Но това не е само the US Army.
    Това е така, във всяка война загиват цивилни, но в никоя война цивилните не се избиват умишлено.
    I want you to remember that no bastard ever won a war by dying for his country. He won it by making the other poor, dumb bastard die for his country.

Супер фен
    Каквото и да си говорите, ГЕРМАНИЯ остава най-великата държава. Първата световна я бият, Втората световна я бият, днес пак е една от най-големите. Американците са някакви жалки плужеци, които само търсят лесното. Атомните бомби над Япония ги оправдавам до някъде, защото японците сами са си виновни с Пърл Харбър. Все пак американците си остават жалки и до ден днешен.
    Хитлер е трябвало първо Великобритания да заличи от картата.
    Японците не е трябвало да удрят Пърл Харбър. Така американците щяха да си правят хладилниците, пък Германия - танкове.
    След завземането на Великобритания, Германия и Япония са щели да могат да нападнат СССР и да ги премахнат от картата, без да им пречат американците.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си