Има един дядо в село Чавдар мисля,че се казваше..баща ми ходи незнам каде се намира точно.
Продава една билка която действа на 100%.4 кила лимони се истискват + 1 буркан мед след това се добавя билката и се разбърква и става няколко литра сок.Пие се по 3 пъти на ден (дозата не помня колко беше),ама си пише на шишето с билката всичко с точност как се приготвя).След като изпиеш дозата пиеш и 1 малка чаша - 30 грама мисля,че беше-зехтин наведнъж.Това се прави 3 дена ,като задължително не трябва да слагаш и 1 хапка в устата си-абсолютно нищо не трябва да се яде,само вода се пие много.Меда и сока от лимоните дават енергия колкото да не умреш..Неприятно е и да не ядеш,отслабваш и вкуса на сока и зехтина е гадно,но след 3те дена ще забравиш завинаги с проблемите в бъбреците.Препоръчва се след 6 месеца още един път да се направи диетата,но не е задължително.Гарантирам го това,преди 3 години имах кризи и ми отркиха камъни,пих лекарсттва,но нищо не помогна ,като испих билката съм забравил за бъбреците И цветната снимка показа,че нямам никакви камъни.Баща ми дето я взе и той е имал цял живот кризи,но откакто е разбрал за билката от 16 години и той не е имал проблеми..Така,че пробвай потърси в нета адреса че не го знам с точност и цената е смешна