.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен

Как да си направя мускули и плочки?

Здравейте на 15 години съм и съм 163 висок и 80 кила.И искам да имам мускули на ръцете и да имам плочки на корема.Кажете как може да стане това?Какви упръжнение да правя и как?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Като за начало отслабни! Едва след това можеш да се занимаваш с релеф. Иди в някоя фитнес зала, залафирай се с по-големите и ще получиш съвети от първа ръка.

Супер фен
    а как мога да ослабна(или да стана по висок и да си остана същите кила) няква диета или няки упръжнения ама какви давай идеи?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Всякакви идеи за бързо отслабване са опасни! Сега си подрастващ, ако тръгнеш да спазваш строги диети с цел отслабване, може да отслабнеш, но да забавиш значително растежа си. Най-добре е да спреш всички тестени изделия, кока кола и подобни на нея напитки, да ограничиш компютърните игри и да се запишеш на спортуване. Ама имам предвид активно спортуване - 2-3 пъти в седмицата. За растеж най-вече баскетболът помагал, но равен няма да имаш ако комбинираш баскет + финтес ако силите ти позволяват и 2-те естествено. Ти сам ще прецениш. Важното е да не се сдухваш от слабите си връстници, ти си такъв какъвто си, но имай и едно на ум, че нищо не зависи от друг освен от теб самия. Толкова много възможности имаш и толкова много свободно време в тази възраст. Ако сега не се стегнеш в по-горните класове ще ти е много по-трудно защото освен за фигурата и здравето си ще мислиш за кандидатстване, момичета... Та просто се захвани със спорт, отделно вече докато тренираш, треньорът ти ще ти помогне с подходящи съвети за диети и прочее...
    Успех!

Кардио + л-карнитин,първо ходи на фитнес и после питай човека който държи фитнеса за съвет относно л-карнитина. То доста изпотява и се топят мазнини.И най-важното не се срамувай/сдухвай като отидеш на фитнес.Иначе си избрал един от най-трудните мускули за мен - корема с тия килца трудно ще ги направиш до лятото, ако това имаш впредвид.

Ако искаш бързо да свалиш кила- тичай. По-ефективен начин трудно ще откриеш.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Яко отслабни бе пич аз съм 190 и съм някъде 80 кила и си тренирам за мускули на корема коремни преси кофички лицеви опори бягай и т.н. това всичко си го пише в нета потърси малко в гоогле .....
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

ако си мисли6 4е мускули и плочки се добиват за 1-2 седмици ... жестоко се лъжеш.... тфа ти трябват 2-3 години усилена работа във фитнеса + здравословно хранене .. режим на хранене тай 4е в скоро време няма да се сдобие6 с желаните пло4ки
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

ами почни колело във фитнеса бягане упражнения и намали малко храненията

Като за начало ограничи някои храни.Спри абсолютно всички видове газирани напитки(издуват корема и са много вредни),намали консумацията на сладки и тестени изделия.Намери подходяща фитнес зала.Там се консултираи с фитнес инструктор,той ще ти изготви хранителна и фитнес програма според килограмите и ръста ти.
    И запомни във фитнеса се изисква постоянство .Едно хубаво релефно тяло се прави за години.За повече съвети можеш да ми пишеш ЛС

Град
    Burgas
    Наи добре наистина първо остлабни стани поне 65 !
    А после влез Вбокса и напиши ''тренировка за коремни мускули''
    И ще ти излязат мн ефективни тренуровки аз точно тях правя и има ефект ! а за ръцете ако имаш у вас дигаи гирички или ходи на фитнес наи добре

Бягай, и спри да ядеш чипсове и зрънчо и кроасани успех!

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d

...

pi4aga nqma da ti e lesno... az treniram usileno ot 7 godini...qko ti4ane+ fitnes a kato porasne6 malko 6e ti kaja i kvi dobavki mojej da zeme6.... ina4e az sum an 16..

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v
    pi4aga nqma da ti e lesno... az treniram usileno ot 7 godini...qko ti4ane+ fitnes a kato porasne6 malko 6e ti kaja i kvi dobavki mojej da zeme6.... ina4e az sum an 16..
    от 9 годишен тренираш и пиши на кирилица ..
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    купи си от магазина за левче

има фитнеси за тая цел. и не пий онези гадни химии, само ще си съсипеш здравето, а и лично за мен е грозно
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Пич, Л-Карнитин на тази възраст фитнес + кардио = отлични резултати
    На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Яко отслабни бе пич аз съм 190 и съм някъде 80 кила и си тренирам за мускули на корема коремни преси кофички лицеви опори бягай и т.н. това всичко си го пише в нета потърси малко в гоогле .....
    Еее и аз искам да съм висок колкото теб!На колко години си?
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Град
    софия
    1-во за да отслабниш иди в някоя сауна няколко дена.
    2-ро почвай да тренираш накакъв спорт препоръчвам ти да тренираш борба или футбол.
    3-то прави упражнения вкъщи и иди на фитнес :wink:

на 15-год си 80 кг. а като излезеш от пубертета незнам
    Ама то това си е до гена , родителите ти с каква физика са ?
    Но все пак ако имаш достатъчно воля можеш да се поддържаш и знай , че няма да постигнеш желаните резултати в близката година.Освен ако не ползваш химия, което не ти го препоръчвам.
    Пишеш в гоогле, "Програма за отслабване" и дерзаеш , като ти препоръчвам да се разровиш в едни форумчета,които са специални за тези въпроси и да си постнеш темата там , резултатите + диета + тренировки ще ти ги предоставят безплатно.
    Успех.

ми моя съвет е какато казаното по-горе
    1. Ограничи тестените изделия, спортувай много(тичане,бягане ако щеш даже футбол и баскетбол)
    2. Релеф се прави с много повторения с малко килограми но не ги слушай че 1во трябва да отслабнеш почвай сега защото кат изгориш мазнините няма и почнеш да тренираш и ако решиш да наедрееш ще трябва да взимаш добавки за надебеляване което е излищно губене на време и пари

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Здравей!!За да постигнеш желанието си,първо ще ти е необходима много силна воля!Ако наистина искаш да постигнеш добър резултат,първо ще трябва да поотслабнеш малко Намали мазнините,храни се здравословно и спортувай!!!Това е най-важното...колкото повече се уморяваш,толкова по-добре После помисли за фитнес,но не си и помисляй,че всичко може да стане с химия Най-добре е натурално и здравословно...Но пак ти казвам...зареди се с много търпение и воля

Цитирай Първоначално написано от diablopl
    ми моя съвет е какато казаното по-горе
    1. Ограничи тестените изделия, спортувай много(тичане,бягане ако щеш даже футбол и баскетбол)
    2. Релеф се прави с много повторения с малко килограми но не ги слушай че 1во трябва да отслабнеш почвай сега защото кат изгориш мазнините няма и почнеш да тренираш и ако решиш да наедрееш ще трябва да взимаш добавки за надебеляване което е излищно губене на време и пари
    1.Бягане и тичане е едно и също
    2.Ти сам си противоречиш казваш му да спортува, за да отслабне, казваш му, че релеф се прави с малки килограми и в същото време казваш да не слуша останалите, че трябва да отслабне
    Няма невъзможни неща, всичко е до желание и воля !

Мега фен Аватара на ZipFail
    Първо - грешен раздел
    Второ - ще имаш плочки, огромни бицепси, ама в гръдния кош искаш да си като вафла, така ли ?

Супер фен Аватара на slicky
    Tрето-темата е стара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си