.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Здравеи аз съм на 13 години и сам 160 висок и съм 80 килограма но от време на време тренирам ходя на фитнес и там бягам на патеката как да отслабна по барзо ... ?
    Предварително мерси

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Първо трябва да отслабнеш
    Просто килограмите ти са в повече
    След като отслабнеш, тренирай за релеф
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Имайки предвид,че всички сме били на тези години,ясно е колко тъпо ще ви прозвучи,че сте малки и не ви е време още-обаче е така.Ходете на някакъв спорт(аз лично препоръчвам плуване,обаче съм силно пристрастен),който ще помогне доста за цялостно развитие на тялото,навикване към физическа активност и сила,а за фитнеси и т.н не мислете още-за мен не е работа на 13-14-15 годишни да се говори за L-карнитин,диети и т.н.
    П.С:ПОд диета разбирам строго определен хранителен режим,а за спирането на сладкото и газираното-аз лично не си представям как бих го направил на 14(аз и сега не мога без по мъничко от време нв реме ),обаче определено там е колкото по-малко,толкова по-добре.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си