.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Всякакви идеи за бързо отслабване са опасни! Сега си подрастващ, ако тръгнеш да спазваш строги диети с цел отслабване, може да отслабнеш, но да забавиш значително растежа си. Най-добре е да спреш всички тестени изделия, кока кола и подобни на нея напитки, да ограничиш компютърните игри и да се запишеш на спортуване. Ама имам предвид активно спортуване - 2-3 пъти в седмицата. За растеж най-вече баскетболът помагал, но равен няма да имаш ако комбинираш баскет + финтес ако силите ти позволяват и 2-те естествено. Ти сам ще прецениш. Важното е да не се сдухваш от слабите си връстници, ти си такъв какъвто си, но имай и едно на ум, че нищо не зависи от друг освен от теб самия. Толкова много възможности имаш и толкова много свободно време в тази възраст. Ако сега не се стегнеш в по-горните класове ще ти е много по-трудно защото освен за фигурата и здравето си ще мислиш за кандидатстване, момичета... Та просто се захвани със спорт, отделно вече докато тренираш, треньорът ти ще ти помогне с подходящи съвети за диети и прочее...
    Успех!

Здравеи аз съм на 13 години и сам 160 висок и съм 80 килограма но от време на време тренирам ходя на фитнес и там бягам на патеката как да отслабна по барзо ... ?
    Предварително мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си