.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Щампа върху тениска Варна

Къде във Варна мога да си поръчам да ми щамповат тениска със снимка по мой избор. Не ми предлагайте сайтове от рода на Портокал и темподобни

Голям фен Аватара на liim0nka
    От червения тръгваш нагоре(посока болницата), вървиш от дясната страна на булеварда.На първия светофар(едва ли разбра за кой говоря -този, който е точно първия след голямото кръстовище на червения,там е вегата и т.б.) има един магазин gin tonic , до него има едно студио, ще те излъжда как се казва.Прозорците се зеленикави, има едно като плакат как предлагат-снимки на балони часовници, чаши и всякакви . струват 15 лева.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

15 с тениската или ти трябва да си занесеш?
    Може ли да видиш предварително как ще изглежда тениската и след колко време ти е готова поръчката?

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от just_bg
    15 с тениската или ти трябва да си занесеш?
    Може ли да видиш предварително как ще изглежда тениската и след колко време ти е готова поръчката?
    предполагам, че не си носиш тениската..би трябвало те да ти я дават.Най-вероятно се вижда, но не знам след колко е готова.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

вwww.fujifilm.bg
    Това е сайта им, можеш да поръчваш и през него

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    В Пикадили Младост миналата година си занесох бяла тениска и една щампка на флашка и на другия ден е готова. Мисля, че струваше 15 лв.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си