- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първоаприлски шеги '
Ее от кога го чакам първи Април, за да се избъзикам с някой, а не ми идва на ум нищо оригинално, само изтърканите шитни да скъсаш уж с гаджето, да признайш, че уж обичаш някого, изкуствени гадории и прочие.
Я споделяйте и вий малко пък![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
И аз до сега търсих в интернет и почти нищо не намирам![]()
Малко е изтъркано,но смених солта със захарта утре баща ми ще пие солено кафемм ще зашия чорапите му с конец един за друг да стане като акордеонче хаха може да направя така и с на майка бельото
може да намажа дистанционното с мед хахах то сутринта едва ли ще го видят
.. мисля още работи сега дано ми хрумне нещо
![]()
.. ще излъжа наще че съм бременна и ще зема един тест и те нали са тъпи няма дфа гледат чертичките ...
ооо после ще се расцепаа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ахахаха а дайте идейки за приятели нещо
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
може да базикнеш някой че искаш да го правиш с него/нея или да кажеш на майка/баща си че пушиш![]()
Аз не съм от тези които се шегуват на 1 Април,но миналата година много яко ме избъзикаха...Стоях си аз вечерта на компа и адна приятелка ми пише по скайп "Неви ти гледа ли по Скат,я виж през прозореца" и аз тъпата седях 5 минути на прозореца да гледам какво ще стане![]()
![]()
![]()
Много се смях тогава..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Взимате малко сажди от печката,мажете се целите и тичате и крещите из вас,че е гръмнал телевизора.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не знам, не се бях сещал.....С някое момиче ще се избазикам сигурно![]()
Смятам също и един приятел да метна с нещо много брутално, само че в момента само некви леки идеи ми се зараждат...![]()
Lexynnka
само да не сготвите супа топчета, както един вече беше се оплакал от 'брутален бъзик'Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
жалко,че нямаме печка..
Мм ше кажа на майка ми че съм го правила с някой без предпазни средства .. Ще откачи![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Ще звънна на най-добрата си приятелка и ще почна да и крещя как може да е постъпила така с мен и т.н.
Ще кажа на майка ми, че съм счупила любимият и сервиз.
Ще кажа на един приятел, че съм влюбена в него, ма се чудя да не е твърде брутално товаМоже само да му кажа, че искам да правим секс
![]()
Ще излъжа баща ми, че някой му е спукал гумите на колата.
И май т0ва ще бъде, ще видим де, може нещо извънредно да ми хрумне![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Кажете на вашите че имате 5 двойки по нещо и не сте им казали от началото на срока до сега защото сте се притеснявали ..Може също за се пошегувате че имате наказание от класната и че тя вика вашите заради теб в даскало веднага след ваканцията.(заради неприлично държание например .. )
![]()
![]()
Ако си се уговорил/а с някой приятел да се срещнете някъде може да му звъннеш и да му/й кажеш че си пиян/а и не можеш да мръднеш от кревата.. а в същото време да стоиш скрит/а близо до мястото на срещата и изведнъж да изкочиш с думите - Хахахаа шегаа !!![]()
Като имате уговорка с приятел/ка може да отидете на мястото на срещата и да почнете да го/я пръскате с вода ..
Мога и още да измисля ама ме мързи да пиша ..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
аз миналата година размених кранчетата за топла и студена вода на мивката и душа в банята и беше нещо страшноама сега нищо не ми идва на ум..
Обещанието е учтива форма на отказване.
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от zoreto
![]()
![]()
![]()
С нашите няма да се шегувам, че миналият път ми трябваха няколко месеца за да им докажа, че шегата наистина беше шега![]()
И спря да се върти за миг земята..
Преди малко какво сдялах, истински шедьовър в хладилника:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
този шедьовър кърти ахахахахз
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе аз не успях да излъжа никого бе да го ева. Нищо не ми дойде на ум, но както и да е
![]()
брей, от кога като гръмне телевизор става всичко в сажди?!Първоначално написано от ShtrudeL
![]()