- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво спортувахте днес?
Тичах 3 километра и половина и ходих 1. Да се надяваме, че ще ходя още.И довечера редовните упражнения...
![]()
Бейли денс.![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мноого ходене, Pump it up 33 мин. (Heat и Pump it up), довечера и коремни преси (150)
4 часа яко шопско и оби4аините ми упражнения жкъщи
Ако можеш да си орел не се напъвай да си пръв сред гаргите.
Ходих извън града - 5 км на отиване пеша и 5 км на връщане.. ПЕША!Беше забавно, след това ходих до центъра, още 2-3 км пеша.. Сега краката ми са като смазани.
![]()
3 часа и половина разходка в новия МОЛ и после още 30 минути докато с майка ми намерим колата..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Волейбол![]()
ходене![]()
Както всеки ден 1 ч.упражнения включващи въртене на обръч и скачане на въже по 10 мин. всяко , коремни преси 60 и 120 от късите , упражнения за крака , навеждания , клякания и тн плюс 1 ч. тичанетичане само събота и неделя . Прочетох много от вас , че ползват Pump it up и искам да ви попитам доволни ли сте и има ли резултати , защото аз ползвам 10 min.solution и искам да го редувам с нещо
![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
ходенето пак става хора место да се забиеш в къщи пред компютъра и ходенето е варянт за по-мързеливите![]()
1 час усилен фитнес , после плуване.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Сутринта бях във фитнеса за 2 часа, следобеда ходих да тичам в южния парк на дъждеца..беше много приятно :P
Влюбен във всека една красива жена !<- me
1 час фитнес + 5км колело + 5км бягане (колелото и бягането бяха във фитнеса )
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
6 км бягане и малко коремни преси
фитнес-2 часа и половина
не считам 5те км отиване и връщане до училище с 4кг чанта![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Качване и слизане от Альоша( то тва не е точно спорт, но тъй като се изкачват стълби и си е изморително, вс епак може да се каже, че е)
Бях на танци час и половина
Там последните двайсет минути от Pump it up, където са на тея дюшеци ли нз как се казват...![]()
Аз днес малко гимнастика само и около 3-4 часа ходене. Вече почти свикнах, но още не си усещам напълно краката след тези ''разходки''.
И спря да се върти за миг земята..
+ каланетика, 4 часа разходкаПървоначално написано от foreverr
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Около 5 км равномерно бягане (не бягах само на стадиона, но направих 30 мин и спрямо обичайната ми скорост това изчислих)
фитнес 1 час и 30 мин
3 часа шопинг![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?