- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво спортувахте днес?
тренирах "боски" и бицепс![]()
![]()
Вчера - малко баскет в даскало и тренировка по лека атлетика сутринта
Днес следобяд ще съм 5 часа на фитнеса и главно на пътеката.(най-много ме кефи)
Всеки ден правя 200 коремни преси и други неща от ОФП ама не ги броя.. Не отслабвам-спортувам просто.
Браво-хубава тема.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
един час бягане и ся малко упражнения ще направя![]()
Първоначално написано от foreverr
![]()
Да бееее, аз след първите 15 минути, които уж са загрявка, умирам. Браво.
По темата- 30 минути тичане в парка, сега предстоят упражнения за корем и паласки![]()
+Първоначално написано от zoreto
Аз вчера стигнах до 35мин, но днес ще пробвам до 50мин някъде![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Днес имам ужасна мускулна треска и едва ли ще се дигна да спортувам.![]()
+1 ии след малко пак отивам да карамПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
`only God can judge me!
каране на кола![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ходих на планина,това значи че съм вървяла около 13 км. довечера ще правя коремни преси
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Ааа шииит, тва PUMP IT UP е много изморително.Днеска за пръв път го видях и пробвах, но стигнах само до 33тата мин, не мога повече.
![]()
Ох, сега се връщам вървях 3 часа![]()
какво е това ?Първоначално написано от Sunshin3
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Програма упражнения за 75 мин... на видео. Много е изтощително.Първоначално написано от POLLINA
![]()
Едит: Можеш да си го свалиш от ЗАМУНДА.
http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1Първоначално написано от POLLINA
Много изморително и горящо калории с яка музикаКакто гледам май всички го правим
![]()
оо аз вече цялото Pump it up си го правя. Многооо съм доволна от себе сииии .. :P :P![]()
![]()
![]()
аз днеска много волейбол,тренировката ми беше около 3 часа и половина.Иначе тая седмица малко множко ми идват тренировките,яе и танцувам и въпреки всичко съм качила няколко килца![]()
Еми аз съм свикнала да спортувам и цялото pump it up си го правя без никакъв проблем.Първоначално написано от Loshotia
Иначе по темата-днес не съм спортувала, утре ще спортувам.Аз по принцип си гикарам така: 1 ден почивка, 1 ден спорт и така редувам.Днес поне доста походих
![]()
каквото ще правя всеки ден от вчера- тичане 30 минути и яко упражнения + вървене пеша 40 минути най- малко. стига да има с кой, обожавам да се разхождам. вчера от на до центъра 40 минути с една приятелка, днеска малко съм вървяла, ама пак си е движение.
Имало едно време..
бях на състезаниее![]()
стига ми за днес и ходене де![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
боядисвах оградата в училище![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....