- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво спортувахте днес?
30 минути спортна гимнастика у дома и след това 20 минути упражнения за корем(пилатес)
Доста каране на велоергометъра.
Около 600-700 ксал изгорих , което ме задоволява.![]()
To infinity and beyond.
40 минутно каране на велоергометъра![]()
Просто аз
0.4 min или 0.4 h ?!Първоначално написано от Sintya
40 секунди малко ми се струват... хм, бързо се изтощаваш.
![]()
половин час скачах на въже
правих някви коремни преси(не ги броя)
упражнения за паласките
Хора, как се казваше онзи V-образен уред(?) дето попринцип го правят син(баси описанието) и си го слагаш между бедрата и се опитва да го събереш
40 мин pimp it up
По-късно ще направя няколко коремни преси и ще се захвана отново с pimp it up![]()
Същата.Току що направих 40 мин Pump it up , сега ще правя малко скачане с въже и коремни и следобед довършвам с Pump it up -до краяПървоначално написано от angel4eto100
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Сутринта правих коремни преси, малко скачане на въже, упражнения за стягане на дупето и бедрата.След малко почвам Pump it up, после коремни, упражнения, танци...
![]()
3 км плуване.Препоръчвам на всички,едновременно стяга тялото и го извайва.Плувам от няколко години и се чувствам екстра.
![]()
I love my high heels <3
въртене на обръч - 17 песни
200 коремни преси
Това Pump it Up какво е?И освен от замунда отдругаде мога ли да си годръпна?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Седене на стола.. мн вали вън.. иначе 40 преси![]()
Аз го имам,мисля че се казваше Мулти Тример,иначе днес нищо много е гадно времето,не мога да карам колелоПървоначално написано от Loshotia
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Разходка с кучето в дъжда![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
окъснявам за бокс. иначе по късно дъжд не дъжд трябва да разходя песа да.
Следобед Pump it up-a да 33 минута. Сега ще правя и останалата част + коремни преси.Първоначално написано от shakira96
![]()
20 минути тичане .. времето е ужасно ..![]()
и някой уражнения ..
+ 50 коремни преси ..
и са мисля да потанцувам че нямам работа ..![]()
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
Около 40 мин танци
и 15 мин бързо скачане на въже
30 мин pimp it up
тичах
__________________________________________________ _____________________
http://www.impulse.bg/invite/set-invitation/uid/8586010 ОТВОРЕТЕ ТОВА,PLEASE!![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
и при нас вали цял ден и не е спирало 50 коремни преси и други упражненияПървоначално написано от pitbullxx
Сега направих "Pump it up" и "Bums and Tums" от Pump it up-а. Първото е доста енергично, но го издържах, а второто е нещо като йога упражнения, но много ми хареса след изтощаващата тренировка. Забелязах, че в тази част Pump it up са включени и упражнения от предишните 2 части - Heat и Dance it out. Доста се раздвижих и е достатъчно за днес.
![]()
1 час степ-аеробика![]()
1 час тае-бо .![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
някоя навита да потанцуваме в леглото, че се оплаквате, че вали и няма къде да изразходите енергия. аз не заради мен ами заради вас да ви помогна![]()