.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

контрол над вас..

Интересно ми е..какъв контрол налагат родителите ви върху вас..какво ви забраняват и какво не,как се държат с вас..абе изобщо, взаймоотношенията ви с родителите?!! Сори ако има такава тема..

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Ми супер са взаимоотношенията. Аз се държа добре с тях и те с мен. Естествено има случаи, в които се караме, но са по редки. Пускат ме почти навсякъде, стига навън да е светло, да знаят къде и с кого съм. Нямат нищо против облеклото ми и музиката, която слушам. Нямат нищо против обкръжението ми и такам. Не ми забраняват нищо, не ме наказват. Имат ми доверие, поверяват ми по-големи суми пари.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    България
    Ами и аз се разбирам с тях идеално.Наказват ме малко ии за кратко пък те не ми влияят наказанията иначе се разбираме много добре,пускат ме навсякъде ии такам

Супер се държат с мен и аз с тях Пускат ме почти навсякаде само да знаят каде съм с кой съм и да имат връзка с мен ако нещо стане. абе общо взето като ecstazy
    П.с. Много благодаря че са ми се паднали добри и супер печени родители
    The day i w!ll stop lov!n you !s the day when ! close my eyes forever...

Абсолютно никакъв контрол не ми се налага. Няма забранено и разрешено, правя това, което сметна за правилно. С нашите си общувам повече от нормално. Мога само да се радвам, че имам толкова разбрани родители.

бтв, взаИмоотношения.

Мега фен Аватара на L0ST
    И аз нямам никакъв проблем с родителите си - караме си се, бързо ни минава после , забрани нямам нито пък ме наказват (не че има и много поводи за наказание, но все пак..)
    Lexynnka

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми попринцип забрани нямам, или ако имам те са само за момента, и после си прая пак мойто си. Караме с майка ми, но за дребни неща, защото и тя цял ден се занимава с такива като мен и е писнало. Иначе не и споделям, така както мога да споделя на някоя приятелка, което е лошо и ще се опитам да го променя.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Ми супер са взаимоотношенията. Аз се държа добре с тях и те с мен. Естествено има случаи, в които се караме, но са по редки. Пускат ме почти навсякъде, стига навън да е светло, да знаят къде и с кого съм. Нямат нищо против облеклото ми и музиката, която слушам. Нямат нищо против обкръжението ми и такам. Не ми забраняват нищо, не ме наказват. Имат ми доверие, поверяват ми по-големи суми пари.
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Абсолютно никакъв контрол не ми се налага. Няма забранено и разрешено, правя това, което сметна за правилно. С нашите си общувам повече от нормално. Мога само да се радвам, че имам толкова разбрани родители.
    .. и при мен е така

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    България

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Вафла..

SK0RP10N
    Guest
    Почти никакъв, да не кажа нулев - казвам на майка ми: "Е, аз излизам с еди кой си, отивам да пия, не знам, кога ще се върна" и така

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Никога не са ме наказвали, много рядко ми се карат , пускат ме почти навсякъде ако знаят къде,в колко и с кого съм.Много се радвам, че имам такива добри родители и им пука за мен.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен
    Нищо не ми е забранено
    nicolepcd

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Използват правото на всеки родител за ръчен контрол
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ами, общо взето контрол не ми налагат. Пускат ме навсякъде . Така и така не съм им пред очите. Не ме наказват, караме се понякога , но за неща от рода на - лампите се гасят, вратите се затварят и заключват,не вдигай шум-гледам филм, разкарай ми се от главата - имам работа ставай ми от компа, отивай при баща ти как може да си толкова сопната значи , стига си издавала нечленоразделни звуци , няма ли да излезеш да си разходиш някъде, цял ден си у нас ОБУЙ СИ ЧОРАПИ!
    Даже не е караница, по-скоро забележки , които после биват изкарани през носа с някоя от моите глупости.
    На майка ми споделям почтиии всичко (пропуснала съм 2-3 цигарки да спомена или като ми се обади докато съм с приятеля ми и ме пита : какво правиш ,на мама бебето? , просто пропускам да давам отговори , защото и тя много добре знае, но дразни нарочно )
    И все пак , с нашите сме в толкова добри отношения , защото не живем заедно.Едно е да кажа на майка ми , че не мога да стана от леглото , защото ме цепи главата от шишето водка предната вечер,тя да не ме е видялаи всичко да е наред, друго да се прибера пияна У НАС , не съм го правила, сигурно няма да е розово

контрол?? - никакъв
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на xoxi
    В момента не се сещам да са наложили своята воля за нещо.
    Всичко що се отнася за мен, те го оставят на МЕН. Обичат да говоря с тях за тези неща, но никога не са ми се бъркали в работата.
    Дават ми точно свободата от която се нуждая.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    ++ Обичам ги страшно многоооо
    Неприлично Щастлива .. : )

Еми почти навсякаде ме пускат зависи ако искам разрешение и ако знаят с кой съм и къде съм .. Понеже съм малка, не ми дават да ходя по нощни дискотеки, на купони до сутринта. Абе добри родители са, не се оплаквам, много си ги обичам
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си