.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София

Ще ми отива ли с бретон?

Здравейте
    Първо бях на етажи и косата ми стигаше до дупето:

После се подстригах много драстично - на френско каре (отзад късо, отпред дълго):

И сега съм пред дилема... Ще ми отива ли ако си подстриша бретон?
    Имам нужда да ми кажат повече хора какво мислят, защото аз искам, но не съм убедена дали ще ми отива, защото никога до сега не съм била с бретон. Мерси предварително

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    аз днеска бях на фризьор и за първи път и аз бретон иии мн. се харесвам (:
    ,а всички ми казваха,че няма да ми отива ии да не го правя
    ама не съжелявам пък и така като ти гледам формата на лицето мисля,че ще ти се получи мн. сладурско...не съм сиг за комбинацията обаче каре и бретон
    ама тук вече ти си решаваш

Мега фен Аватара на December
    Имаш готини вежди.Що да ги криеш с бретон?
    А и челото ти ми се струва мъничко,а пък бритоните попринцип са за по високо чело...но ти си решаваш
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мисля, че да, но все пак и други да кажат.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Много си сладка и на двете снимки . Както казаха ^ имаш хубави вежди, имаш хубави очички , имаш малко чисто (без пъпки/петна)чело - недей да ги криеш , недей се подстригва. Макар, че човек като си реши, нищо не може да го спре.
    И все пак като си направиш нова прическа - постни снимка да те видим

сполед мене няма да ти е лошо
    съветвам те да си направиш една хубава фронтална снимка с вързана коса и до изпробваш прически в http://www.taaz.com/(пристрастeна съм към тоя сайт )

Дай ми снимка какъв претон искаш,и ще ти я направя.
    П.С. Мисля,че карето ще ти е по-добре,ако се изправяш..

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Много си сладка и на двете снимки . Както казаха ^ имаш хубави вежди, имаш хубави очички , имаш малко чисто (без пъпки/петна)чело - недей да ги криеш , недей се подстригва. Макар, че човек като си реши, нищо не може да го спре.
    не мисля,че това ,че челото и е чисто не трябва да си прави дадена прическа и то защото и е по-чисто
    то и мойто си е чисто,защото си поддържам кожата и не ми излиза нищо по нея..но това не трябва да я спира да си прави прически,защото едвали излиза с мисълта да видят колко удивително,че по-челото и няма пъпки
    лично мнение

Град
    София
    Аз не искам да ми е много дълъг, чак толкова, че да ми скрива веждите... Или искам Не знам вече. Благодаря ви за мненията и комплиментите и ето снимка на желания от мен бретон:

Снимката не се показва.

Град
    [На Метри От Земята]
    мисля, че ще е сладко с бретон
    Просто аз

Само не съм му сменяла цвета,че на лаптопа имам само стария фотошоп http://prikachi.com/images.php?files/1473704R.jpg

Град
    София
    Като че ли малко ме разубедихте. Все пак ще се консултирам и с фризьорката утре.
    Очаквам още мнениея и ще постна снимка после с резултата, ако променя нещо де...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от sixtenfix
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    не мисля,че това ,че челото и е чисто не трябва да си прави дадена прическа и то защото и е по-чисто
    то и мойто си е чисто,защото си поддържам кожата и не ми излиза нищо по нея..но това не трябва да я спира да си прави прически,защото едвали излиза с мисълта да видят колко удивително,че по-челото и няма пъпки
    лично мнение
    Просто дадох пример. Подчерах също, че има малко чело. Няма нужда да го скрива.
    Имам една приятелка, която си седи с плътния бретон до очите само, защото има пъпки по челото. И само се оплаква, че я е срам да си вдигне косата нагоре. Примерно. И тя се грижи за кожата си добре, и все пак има такива проблеми.

Според мене ще е добре, ако бретона се слива с косата, в смисъл да не е много рязък... нещо такова:
    Полезни сте като комари.

мисля,че така си ти е много добре,по-добре не прави бретон.Аз си направаих,ама не стана както очаквах и сега съжалявам.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз мисля,че ще ти отива стига да попаднеш на фризьорка,която си разбира от работата и ще успее да ти го направи добре
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Определено ще ти отива,поне според мен.

пострижи се ще си мн сладка

няма да ти отива прав бретон, но с настрани ще ти е мн добре

Цитирай Първоначално написано от sw3etyrrr
    няма да ти отива прав бретон, но с настрани ще ти е мн добре
    мдаа .. попринцип правия бретон отива на момичетата с голямо чело .. на мен например ми отива , но не мисля че ще ти се получи ... в крайна сметка ако много искаш се подстрижи , но да бъде дълъг - до веждите или пък настрани .. наистина ще стане много хубаво
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Аз мисля, че ще ти е добре с бретон, но както казаха имаш хубави вежди.. няма смисъл да ги криеш [: Успехчета !
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MyAll
    Успехчета !

MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Очите ти, и веждите.....абе изобщо цялото ти лице е прекрасно и няма смисъл да го закриваш с бритон. Аз така си постригах прав притон и сега очите ми изглеждат многоооо по-малки от колкото са всъщност . Но все пак ти си решаваш .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен ще ти отива и правия,и "кривия"/асиметричния бретон..
    Но все пак се консултирай и с фризьорката си,и тогава решавай дали да си правиш или не
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си