- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Били ли сте влюбени в няколко едновременно?
Ако обичам ще е САМО ЕДИН!! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Джеси, проблемът е съвсем реален в днешно време.
Доколко може да е истинска една любов, насочена към двама, не се наемам да казвам, но е факт, че не са един или двама човека, които да изпитват силни чувства към повече от един човек. И заравяне на главата в пясъка, определено няма да помогне.
Самото чувство е доста объркващо и болезнено и е най-добре наистина да се обърне внимание как да бъде преодоляно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да, била съм влюбена в двама. И не беше само увлечение.
Първоначално обичах един човек, но се появи друг, който ме обърка с чувствата, които призна...
Ужасно е да се разделяш между двама! Разкъсва мислите ти, чувствата ти, вече няма спокойствие. Когато съм с един от двамата се чувствам пълноценна, истинска... Когато бъда оставена сама, започвам да мисля за другия.
Мразя се за това, което им причинявам. Особено, че нараних единия, а другия нищо не разбра...
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Добре казано.Първоначално написано от Wrathchild
А колкото до преодоляването, без да им правя реклама, онези (полиамористите) са го преодолели по начина да го приемат за естествено и даже за нормално...
Good luck, Bad luck, Luck...
Да била съм ..
Чуствах се мега объркана.
От това излезе единствено :
"От двата стола на земята."![]()
Първоначално написано от nymphadora
Да, в три.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не, на мен един си ми е предостатъчен...![]()
Все пак предполагам, че е възможно да си влюбен/-а в двама едновременно, но в трима (и повече)![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
чак влюбена не , но харесвам повече от един да ..
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P