.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    Привлечена-да.
    Влюбена в двама или повече - е та такова животно никъде няма.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако обичам ще е САМО ЕДИН!! ..

Джеси, проблемът е съвсем реален в днешно време.
    Доколко може да е истинска една любов, насочена към двама, не се наемам да казвам, но е факт, че не са един или двама човека, които да изпитват силни чувства към повече от един човек. И заравяне на главата в пясъка, определено няма да помогне.
    Самото чувство е доста объркващо и болезнено и е най-добре наистина да се обърне внимание как да бъде преодоляно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на crazymm
    Да, била съм влюбена в двама. И не беше само увлечение.
    Първоначално обичах един човек, но се появи друг, който ме обърка с чувствата, които призна...
    Ужасно е да се разделяш между двама! Разкъсва мислите ти, чувствата ти, вече няма спокойствие. Когато съм с един от двамата се чувствам пълноценна, истинска... Когато бъда оставена сама, започвам да мисля за другия.
    Мразя се за това, което им причинявам. Особено, че нараних единия, а другия нищо не разбра...
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Джеси, проблемът е съвсем реален в днешно време.
    Доколко може да е истинска една любов, насочена към двама, не се наемам да казвам, но е факт, че не са един или двама човека, които да изпитват силни чувства към повече от един човек. И заравяне на главата в пясъка, определено няма да помогне.
    Самото чувство е доста объркващо и болезнено и е най-добре наистина да се обърне внимание как да бъде преодоляно.
    Добре казано.
    А колкото до преодоляването, без да им правя реклама, онези (полиамористите) са го преодолели по начина да го приемат за естествено и даже за нормално...
    Good luck, Bad luck, Luck...

Град
    ForSaken city (:
    Да била съм ..

Чуствах се мега объркана.

От това излезе единствено :

"От двата стола на земята."

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Как става тая работа?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да, в три.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Не, на мен един си ми е предостатъчен...

Все пак предполагам, че е възможно да си влюбен/-а в двама едновременно, но в трима (и повече)
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

чак влюбена не , но харесвам повече от един да ..
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си