- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Били ли сте влюбени в няколко едновременно?
Били ли сте влюбени в няколко едновременно? Примерно в 2 или 3 момичета/момчета?
Как беше?
Чувствахте ли се добре или се чувствахте виновни? Или и двете?
После какво стана?
...
Good luck, Bad luck, Luck...
Кви са тия откачени теми където ги мислиш бе човек?!
Тоя форум да не е турски сериал....![]()
Няма такова нещо. Или поне не е сериозно. Все едно чувствата да са ти 6 (като в даскало ^^) и да ги разделиш на 2 за двама.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
wtf???![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
да са ти симпатични няколко-ок
ама да си влюбен/а....![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Не ми се е случвало да съм влюбена в двама, по-скоро да са ми симпатичнии ..![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Привлечена-да.
Влюбена в двама или повече - е та такова животно никъде няма.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Влюбена чак - не.
Но много силно привлечена и да не мога да реша с кого искам да съм - да.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не![]()
nicolepcd
Нема го това говедо "Влюбен/а в много". По-скоро е "Влюбен/а в един, а привлечен от още няколко."
![]()
И все пак темичката е тъпа..
I'm inlove with a criminal...
Ами ти си си сложил някакъв аватар на старотурски/арабски/ и ме вдъхнови опосредствено да напиша тая тема...Първоначално написано от SemperFidelis
Иначе не е само в турските сериали. Бедни са ти асоциациите. Моите не, че са много богати, ама поне правя асоциация с две неща:
-полигамията като природна заложеност у много бозайници (вкл. и човека)
-полиаморизма (многолюбието) - повечето хора са спосбни да харесват,обичат, да се влюбват в повече от един човека...
Така че - питам , за да знам как е сред българските граждани и гражданчета в тоя форум.
![]()
Nothing special. I'm just thinking about the essence of Love...Първоначално написано от Glamour92
Първоначално написано от Jessie
Aми сигурно. То това философията, психологията, социологията, антропологията и други науки, които се занимават с феномена на полиаморията (полиаморизма) са "все пак тъпи"...
Линк на славянски език за малко повече осведомяване:
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...80%D0%B8%D1%8F
Ето и на английски :
http://en.wikipedia.org/wiki/Polyamory
А ето и на турски за част от малцинствата на Република България:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Poliamori
Слабо ме интересува мнението ти, камо ли пък философските ти дрънканици ... Пускаш темите само и само да се намираш на работа..Смешен си..
Не се учудвам, че мнението ми би заинтересувало човек като теб слабо. Но, щом има поне някакъв интерес, пък било то и слаб, радвам се.Първоначално написано от Jessie
От философия се интересува човек на различна възраст. Някои съзряват още на младини, други така си и умират - незаинтересовани. Но не е голям проблем, де. Повечето хора така си изкарват и цял живот.
Мотивацията ми за пускането на теми не ти е позната, а и опитът за налучкване се е оказал неуспешен.
Смешното е субективна категория - на мен си ми смешна ти, на теб пък съм ти смешен аз. Важното е да е весело, а и да е информативно, за да има повече посетители във форума.
Няма значение. Но има значение това да сме по-толерантни и възпитани, а не веднага като не ни хареса дадена тема поради личната ни ограниченост да я обявяваме за "тъпа".
Реперната ти точка за тъпотия къде е и каква е, бедна душице?
Вместо да си създаваш врагове с агресия и припряност, печели приятели с толеантност и търпение!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не си нормален май ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако съдим по неадекватните постове и истеричната експресивност (в емотикони), смятам изречението да го съотнесем към Джеси. По-добре ще е от гледна точна на истината, не мислиш ли?Първоначално написано от Jessie
![]()
![]()
![]()
Колко си зле само ...
![]()
![]()
Мислиш, че правиш впечатление на някого с "умните" си изказвания ли ?
![]()
![]()
![]()
Ще пиша колкото си искам емотикони пък...
^ а така, тропни с краче!
он: не съм била влюбена в няколко души едновременно. не мисля и че ще мога да съм. винаги съм си мислела, че любовта е само между двама души.
Първоначално написано от Jessie
Предполагам, че си прочела вече какво съм писал в другата тема (в "Секс"=раздела), където също си позволяваш да си агресивна и да обиждаш хората. Ако и тука продължаваш, ще трябва някакси да го решим тоя проблем - първо - уведомяване на модераторите, после на админите...и така в поетапния ред.
Ако искаш да си пишем тука приятелски и да не се обиждаме за няма нищо, давай по същество, ако ли не...твоя работа.
Не... като обичам някой, го обичам на 100%... Не мога да обичам две или повече момчета едновременно.
Трагедията е пълна...
влюбен в няколко момичета.. не! Но да обичам няколко.. ммммда, може да се каже, щото аз си обичам приятелите/ките
Обичала съм двама едновременно, макар да не съм била влюбена в двамата. Чувството е кофти.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last