Момичета и момчета .. незнам вече кво да мисля .. какво да правя .. дайте мнения .. съвети .. С едно момче си пишем от 4 месеца .. първоо много добри приятели .. след товаа .. спряхме да си пишем за около 1 седмица .. ии послее прерасна в нещо друго поне от моя страна защото незнам той какво си мисли .. в скайп целувки прегрътки .. зарибявкии .. очевадни просто .. снощи си писахме смс-и ии той настояваше да излезем .. излязох от нас .. стояхме двамата .. говорихме сии всичко ок. . кату сии тругвъхх ме прегърна .. но тая вечер простоо в скайп не е същия .. ;/ .. ии незнамм докато снощи като се прибрахме всичко беше ок .. незнам какво да си мисля какво да правя .. дайте мнение според вас при него как е .. смисъл какво си мисли той защото вече наистина незнам .. какво даа си мисля![]()
![]()
![]()
[-o<
![]()
- Може да има ковти вечер.
- Да се е скарал с тяхните.
И още много причини.
Врачка не съм.Първоначално написано от bebky
Как можеш да разбереш, че не е същият .. Може да не е в настроение .. Не търси веднага вината в себе си, ако е била в теб да не ти е писал или да ти го е казалПървоначално написано от bebky
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
спрете се с тоя скайп бе, какви хора сте вие?! ебати, вие повече в скайп сте си писали, отколкото сте имали реален контакт като нормални същества. ми и аз да бях, и аз щях да се държа дръпнато. скайп, скайп, само скайп. да не сте на по 10?
Ами нормално е - човека действа и се отдръпва. Чака твоята реакция, която май очевадно е ... да се вайкаш ?![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
... отношенията по скайп /или каквато и да е друга чат програма/ са ТАШАК РАБОТА !Научете го веднъж завинаги ..
Като ще сиг говорите / за каквото и да е / - уредете си среща, вижте се и говорете бе, мамка му.
После се пълнят форумите с лигави темички от сорта на: " Не ми пише в скайп; спря да ме търси в скайп.." и не знам си какво още...
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Напълно съгласнаПървоначално написано от Jessie
![]()
В скайп никога не можеш да разбереш какво мисли или чуства към тебМоже да ти праща целуФчиЦиИии и МечеНцАааАа и ти да си мислиш, че много те обича, а в същото време той да седи и да се чуди кво изобщо се занимава с тебе... Затова стига си вади изводи за него или настроението му от скайп
Излизайте, виждайте се.. мани го скайп
![]()
Трагедията е пълна...
някой да даде оная яката емотикона с кълбото xDПървоначално написано от nymphadora
Или пък да те е сметнал за грозна и да съжалява, че е изгубил 4 месеца с теб. Всичко е възможно, затова скайпа го използвай за оговаряне на срещи, а не за любовни връзки без физически контакт.Първоначално написано от SemperFidelis
Temet Nosce
벨야카
пък аз не знам ти какво си мислиш... по скайп любов не става... след среща, виж, може... един ден му е крив и вече края на света... ама ние тряа да си мълчим вие като сменяте масло, нали?Първоначално написано от bebky
Първоначално написано от totalmk
тая ли ? :Д
Нямаше логика,беше любов.
ми като толкова се чудиш го питай какво му има .. ние по какъв начин да разберем ебасиии???![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Точно, винаги много се нервя на тея истории "В скайп ми праща мечки и целувки"... Мисля, че твърде много хора взеха да бъркат скайп с реалността.Първоначално написано от Jessie
Няма ли още някой да го каже това за скайпа, за първи път ще е и ще е много полезно мнение за момичето.Първоначално написано от Slave4You
![]()
ами, наистина не се поддавай на тъжни мисли и най-добре го 'предизвикай' да повторите виждането и да говорите /по възможност наистина не в скайп/, дори и да се притесняваш, че откритата конфронтация ще го уплаши или нещо такова. по-добре да знаеш как стоят нещата - май
.
ето нещо за разсейване:
Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен? 3.Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я. 4.Месецът ти на раждане. 5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло? 6.Напиши името на човек от същия пол като теб. 7.любимото ти число? 8.Калифорния или Флорида? 9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът? 10.Напиши желание. . . Отговорите: 1.това е името на човекът,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено-Ти си жив и изпълнене с любов Черен-Ти си скромен и агресивен Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие Син-ти си човек със спонтанен характер Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора 3.Ако инициалът ти е: А-К-имаш много приятели и любов в живота Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро 4.Ако си роден в: Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа 5.Ако избереш... Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш 6.Това е най-добрият ти приятел 7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си 8.Ако избереш... Калифорния-обичаш приключенията Флорида-романтична душа си 9.Ако избереш... Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора 10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час
О Боже . . .
Стига с тоя скайп, той не може да замести реалното общуване. . .
Кой знае какво му е било на момчето, всичко може да е станало. . .
Излез с него, разберете се как стоят нещата между вас, иначе ще има да се вайкаш още 5 години. . .
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
просто не му пи6и ти първа, а из4акай той .. Сигурно не е бил в настроение или не6то подобна. А не мога да ти отговоря какво си мисли той за тебе ... не съм гадателка![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..