Знaчи моят проблем е че от дезодорантите против изпотяване ми стават нещо като синини обаче нали знаете коато почват да изчезват как стават по кафеникави при мен става същото и изглежда все едно не съм се обезкосмявала. Как да махна сините ( без да спрая да позлзвам дезодорант) ...![]()
![]()
Pls Help
краткотраини саПървоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
![]()
да не е проблема в самия ти дезодорант...да си пробвала различни марки или караш на една и съща?
днес си купих 4 различен вид при това мъжкиПървоначално написано от sixtenfix
![]()
е начи си увеличила опита си в дезодорантите![]()
опитай това с пръскането от далеч дали ще стане...
аз като се знам най,вероятно щях да си прасна един фон дьо тен на подмишниците(ебавам се) или пък не xD
абе аз да ти кажа ся една тайна.. аз и фон дю тен си взех за всеки случай щото с пудра нищо не станаПървоначално написано от sixtenfix
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MissHouse
![]()
![]()
направо ме размаза..
![]()
няма лошо мен ако ме питаш,пробвай и някой крем,ако не без дезодорант....нека си миришеш..то полезно за природата - естествената миризма![]()
можеш да се посаветваш в аптеката с аптекарката xD
Като смучка нали ? Ем и на мене така.. Просто не се прускай от много близоПървоначално написано от MissHouse
![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Преди време използвах един дезодорант на Рексона и така ми се получи от него. Просто спрях да го използвам, а в момента съм със
стик на Дав , от който съм в пъти по-доволна.![]()
To infinity and beyond.
От много отдавна ползвам само Рексона, защото според мен е най-добра, но не ми са се получавали синини. Пръскай от поне 20 сантиметра, защото от силата сигурно наранява кожата ти. Надявам се да съм помогналаПървоначално написано от Infinity
.