- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ..ужаснаа ситуацияя...
Значии имах уговорена среща с едноо момче,което страшно много ми харесва,но майкаа ми каза,че ще заминем нагости при баба ми и няма да мога да отида...В същият ден вечертаа щях да ходя и на едно заведениее..за тийн лапетаа..амаа и там няма д амога да отида...нз какво да правяя...толкова много отлагах тази среща,защото ме беше срам...Е,сега най-накрая събрах смелостт...и каквоо няма д амога да отидаа??...Той сигурноо вече няма да ме покании....какво да правя???
Sw33t....
грешен раздел.. + нищо не разбрах![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Като си я отлагала толкова пътии ... един в повече няма да е проблем.![]()
Иначе после той ако не те покани ти го покани и така.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Е к'во по-хубаво за него, няма да се занимава с несериозни хора. Нещо добро ще направиш.
+е*ахти глупостите..Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
)
+ пишете по разбираемо (смислено, кратко... РАЗБИРАЕМООО!!!)Първоначално написано от m1nik
It's too late...
Обясни му каква е ситуацията и предложи някой друг ден, в който да се видите .. не е трудно!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е щом сега си събрала смелост и другия път ще събереш![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ми ще му обясниш, че не си ти виновна, ама трябва да идеш на гости при баба, щото няма как да откажеш на майка си. Кажи му, че го харесваш и обезателно ще се видите скоро. Може и да му дадеш линк към темата сам да прочете и да те разбере.Първоначално написано от vessyy
Good luck, Bad luck, Luck...
обясни му как стоят нещата и следващия път ти го покани
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Еми толкова ли неможеш да му опишеш ситуациятаа .... Ако не те покани след това, както казват по-нагоре, ти го покани няма нищо срамноо ..
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Обясни му ситуацията, извини му се и после го покани ТИ на среща![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Мхм...Първоначално написано от Take_That
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
е няма да откажаПървоначално написано от Rounder
![]()
аз пък бих ти предложила да спестиш един път ходенето у баба ... идеята ми е че баба може да изчака 1-2 седмици ... докато момчето няма да чака вечно [отрязала си го 3-4-5 пъти .. то и най търпеливия човек ше се изнерви]. Моят съвет е да поприказваш с майка си и да отидеш на срещата ..... айде успех \
/