абе хора,пия газирано без захар,на етикета пише 0 килокалории за 100 мл както и за бутилката и все пак-може ли от газираното да направя коремче като се има предвид,че доста пия
ами от газираното се подува стомаха, ама траино коремче не ми се вярва
Не винаги това което пише на етикета е вярно,но това е друг въпрос,аз ти предлагам да спреш газираното...аз от както спрях да пия газирано и алкохол се чувствам МНОГО добре![]()
Като няма захар, респективно няма калории, откъде ще да надебелее?!Първоначално написано от maimunche1
От пържените картофки или от сладкото, което хапва с колата, да, може, но да ми кажете, че едва ли не се пълнее и като дишаме...![]()
Включете на режим логическа мисъл.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ми тей,тей от всичко се пълнее-мини на фотосинтеза...я стига яж и пий,каквото ти харесва ама в разумни количества![]()
пък и за зъбите е вредно,
според мен ще напълнееш от това газирано![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
Ако пиеш над литър на ден корема ще ти се подува, но след като
казваш , чен няма захар и калории едва ли ще напълнееш.
To infinity and beyond.
Газираното е вредно -за стомах за зъби .....по добре вода или натурални сокове,студен чай......
И аз понякога пия доста кола - какво да се прави, харесва си ми!![]()
Ако просто намалиш количеството до 1-2 чашки на ден и наблягаш на минералната вода няма да е зле. Аз правя така и честно казано забелязах как с времето минаваш с все по-малко газирано.
пс водата, особено след като си се наливала с газирано, би трябвало да дойде много добре на кожата и на бъбреците ти.
Das Feuer liebt mich
Сега зимата пиех по 2 литра газирано на ден. т.е. 1 бутилка кока-кола, фанта,спрайт и т.н... Нищо не ми стана, поне нямам никакви оплаквания, но сега вече намалих газираното и почти не пия.![]()
![]()
И ти се изказа неподготвена виж етикета на натуралния сок и на студеният чай и тогава говори...Първоначално написано от BurnX86
Към автора - няма да напълнееш, но все пак е вредно както казаха за стомаха, зъбите... по - добре го намали
По добре да пълнееш отколкото да пиеш кола без захар защото заместват захарта с емулгатори които са мнооооого вредни помисете първо за здравето си а след това за фигурата![]()