.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Млъкнете бе, расистки идиотчета такива! И тая ли тема решихте да осерете? (haha, I made a funny!) Кога ли ще пораснете и ще се осъзнаете?
    абе и ти ли си турско
    дано да си
    щото ако си "българин/ка"....си за убиване!!!!
    как може да не защитаваш страната си майка ти мръсна турска заради такива като теб сме така
    и НЕ не ми казвай че си българин!
    цигани такива

Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    Млъкнете бе, расистки идиотчета такива! И тая ли тема решихте да осерете? (haha, I made a funny!) Кога ли ще пораснете и ще се осъзнаете?
    абе и ти ли си турско
    дано да си
    щото ако си "българин/ка"....си за убиване!!!!
    как може да не защитаваш страната си майка ти мръсна турска заради такива като теб сме така
    и НЕ не ми казвай че си българин!
    цигани такива
    фгърл14 , Първо никой не атакува страната ти , дори не става въпрос за България или Турция .Та никой не трябва да си защитава страната.. между турчин - турско - циганин - има голяма разлика. ти не я правиш в случая .. но всеки може да е такъв какъвто иска .. дали ти ще си расистка или не мен не ме Е*е. Но в Европа расистите биват наказвани по достоен начин. всеки си има човешки права и никой не е виновен как се е родил ..

Малка си разбирам те , ще се научиш с времето , спокойно

Моля някой от админите да изтрие ненужните постове
    Чукайте се за удоволствие

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    Хмм .. а запитвала ли си се че почти винаги остава "малко мърсотия" след като се избършеш?
    А ти замислял ли си се, че може пък да се измиеш както си трябва (т.е. да се изкъпеш или да се измиеш с канче с вода и сапун), вместо да си бъркаш в гъза с гола мокра ръка? Бършеш с хартията, миеш с вода и сапун, чиста работа. Едва ли ходиш по 7 пъти на ден, за да не можеш да си позволиш да е примерно само сутрин или само вечер, когато ти е удобно да се измиеш.
    УатърЛили не съм казал , че си бъркам в гъза . Мия си я с ръка , но не и да бъркам. Явно има някакво недоразумение от твоя страна
    Чукайте се за удоволствие

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    ми аз мисля че сте мн тъпи ко толкова като се избършеш само с тоалетна хартия ти да не сереш по 20 пъти на дет.Ти сереш по 2 най-много 3 пъти на ден.То вярно нее мн хигиенично но кво от това тва няма значение ако имаш добра хигиена и всяка вечер си миеш половите органи.Ами представи си някъде си на обществена тоалетна и няма чешма точно до тоалетната чиния Така че ако имаш добра лична хигиена нее нужно да си миеш гъза след всяко сране

айде стига бе ... някъде четох че при турците е образцово ако се изпъдиш на масата е тва хора ли са !

Обичам те !

Как може да пишете такива гнусотии,да му се сгади на човек.За тази работа има тоалетна хартия,хората са я измислили много отдавна.Ужас!
    Cullens

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си