- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Малко странен въпрос но имам нужда от отговор!
абе и ти ли си турскоПървоначално написано от WaterLilly
![]()
дано да си
щото ако си "българин/ка"....си за убиване!!!!
как може да не защитаваш страната си майка ти мръсна турска заради такива като теб сме така
и НЕ не ми казвай че си българин!
цигани такива![]()
фгърл14 , Първо никой не атакува страната ти , дори не става въпрос за България или Турция .Та никой не трябва да си защитава страната.. между турчин - турско - циганин - има голяма разлика. ти не я правиш в случая .. но всеки може да е такъв какъвто иска .. дали ти ще си расистка или не мен не ме Е*е. Но в Европа расистите биват наказвани по достоен начин. всеки си има човешки права и никой не е виновен как се е родил ..Първоначално написано от fgirl14
Малка си разбирам те , ще се научиш с времето , спокойно
Моля някой от админите да изтрие ненужните постове
Чукайте се за удоволствие
УатърЛили не съм казал , че си бъркам в гъза . Мия си я с ръка , но не и да бъркам. Явно има някакво недоразумение от твоя странаПървоначално написано от WaterLilly
![]()
Чукайте се за удоволствие
ми аз мисля че сте мн тъпи ко толкова като се избършеш само с тоалетна хартия ти да не сереш по 20 пъти на дет.Ти сереш по 2 най-много 3 пъти на ден.То вярно нее мн хигиенично но кво от това тва няма значение ако имаш добра хигиена и всяка вечер си миеш половите органи.Ами представи си някъде си на обществена тоалетна и няма чешма точно до тоалетната чинияТака че ако имаш добра лична хигиена нее нужно да си миеш гъза след всяко сране
айде стига бе ...някъде четох че при турците е образцово ако се изпъдиш на масата
е тва хора ли са !
![]()