- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е да се получи нещо по Скайп?
Познаваме се с едно момиче от няколко години,но по скайп.Но възможно ли е да се получи нещо по него?Аз я харесвам,а за нея не знам,но ме е страх да и призная.Никога не сме се виждали на живо,но аз съм от София,а тя от Кумарица и сме много близо един до друг.Възможно ли е да имаме връзка по скайп и в същото време да не останем разочаровани когато се срещнем?
Първоначално написано от 4761954
Възможно е да се получи нещо по скайп.
Възможно е да останете и разочаровани.
Good luck, Bad luck, Luck...
Абе то че може, може. Ама по-добре си заложете на личния контакт. Няма нищо по-хубаво от него. Връзката по скайп не е пълноценна и по принцип, много трудно може да се определи като връзка.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Връзката в реала също може да е непълноценна. Само по скайп, както казваш, също не е пълноценна. Мисля, че заедно - хем да си имал предварителен контакт с писма/мейли/чатове (Скайп) , хем после и да се срещнеш си е идеалното. Предимството на чатовете е, че хората по-лесно и бързо могат да споделят неща. А на живата среща - предимството е това, че виждаш наистина как изглежда, как си поддържа хигиената, каква му е психомоториката (походка, жестове и пр.)Първоначално написано от LadyDi
Good luck, Bad luck, Luck...
Скайпът е подходящ за свалки, да. Но за връзка...
Приемам скайпа във връзката едва тогава, когато тя е вече изградена като такава и по някакви обективни причини се налага да са разделени и това е най-евтиното и бързо средство за комуникация.
Но да предпочетете да си седите у дома и да си лафите по скайп, вместо да излезете на среща (защото сте притеснени един от друг) е малко наивно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Вижте се на живо и тогава....Накистина има вероятност да останеш разо4арован,но и много връзки са запо4нали по този на4ин.
Но ако ще поддържате връзка само по скаип,без да се виждате няма смисъл,това според мен не е връзка.
Ако искаш да имаш нещо с нея се вижте на живо!!!
Стига с тоя скайп .. има голяма разлика между него и реалността!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Понякога платоническата любов е много по-силна от другата...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Skype е на всякъде ...![]()
Ако не се видите няма да го бъде.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Прекалено дълго комуникирате без да сте се видели. Сега риска да не се оправдаят очакванията ви е много по-голям.
Може да стане...но няма да е връзка..
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Аз също познавам 1 момче от 4 години но по скайп а той е толкова далече .. аз съм от Бургас а той сега учи в София.
Лятото ще се видим с сигурност, така де ние и сега се виждаме редовно по камери там работа говорим си и т.н. ии когато му казах че го харесвам той ми каза същото но и 2-та знаем че връзки по скайп няма! Та по темата..
---> По добре и кажи че я харесваш за да видиш какви чуства има и тя към теб, а после се вижте най накрая щом тя е близо.
Бургас
![]()
Може да е мъж, може да има патка, може да не може да говори, може да НЕ ТИ ХАРЕСА или обратно. Ако намериш начин да й лъзнеш една чурка през компа ме осведоми и мен как става номера.Първоначално написано от 4761954
Temet Nosce
벨야카