.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Възможно ли е да се получи нещо по Скайп?

Познаваме се с едно момиче от няколко години,но по скайп.Но възможно ли е да се получи нещо по него?Аз я харесвам,а за нея не знам,но ме е страх да и призная.Никога не сме се виждали на живо,но аз съм от София,а тя от Кумарица и сме много близо един до друг.Възможно ли е да имаме връзка по скайп и в същото време да не останем разочаровани когато се срещнем?

Re: Възможно ли е да се получи нещо по Скайп?

Цитирай Първоначално написано от 4761954
    Познаваме се с едно момиче от няколко години,но по скайп.Но възможно ли е да се получи нещо по него?Аз я харесвам,а за нея не знам,но ме е страх да и призная.Никога не сме се виждали на живо,но аз съм от София,а тя от Кумарица и сме много близо един до друг.Възможно ли е да имаме връзка по скайп и в същото време да не останем разочаровани когато се срещнем?

Възможно е да се получи нещо по скайп.
    Възможно е да останете и разочаровани.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Абе то че може, може. Ама по-добре си заложете на личния контакт. Няма нищо по-хубаво от него. Връзката по скайп не е пълноценна и по принцип, много трудно може да се определи като връзка.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Абе то че може, може. Ама по-добре си заложете на личния контакт. Няма нищо по-хубаво от него. Връзката по скайп не е пълноценна и по принцип, много трудно може да се определи като връзка.
    Връзката в реала също може да е непълноценна. Само по скайп, както казваш, също не е пълноценна. Мисля, че заедно - хем да си имал предварителен контакт с писма/мейли/чатове (Скайп) , хем после и да се срещнеш си е идеалното. Предимството на чатовете е, че хората по-лесно и бързо могат да споделят неща. А на живата среща - предимството е това, че виждаш наистина как изглежда, как си поддържа хигиената, каква му е психомоториката (походка, жестове и пр.)
    Good luck, Bad luck, Luck...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Скайпът е подходящ за свалки, да. Но за връзка...
    Приемам скайпа във връзката едва тогава, когато тя е вече изградена като такава и по някакви обективни причини се налага да са разделени и това е най-евтиното и бързо средство за комуникация.
    Но да предпочетете да си седите у дома и да си лафите по скайп, вместо да излезете на среща (защото сте притеснени един от друг) е малко наивно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Вижте се на живо и тогава....Накистина има вероятност да останеш разо4арован,но и много връзки са запо4нали по този на4ин.
    Но ако ще поддържате връзка само по скаип,без да се виждате няма смисъл,това според мен не е връзка.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако искаш да имаш нещо с нея се вижте на живо!!!
    Стига с тоя скайп .. има голяма разлика между него и реалността!!

Понякога платоническата любов е много по-силна от другата...
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Skype е на всякъде ...
    Ако не се видите няма да го бъде.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Прекалено дълго комуникирате без да сте се видели. Сега риска да не се оправдаят очакванията ви е много по-голям.

Може да стане...но няма да е връзка..
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Аз също познавам 1 момче от 4 години но по скайп а той е толкова далече .. аз съм от Бургас а той сега учи в София.
    Лятото ще се видим с сигурност, така де ние и сега се виждаме редовно по камери там работа говорим си и т.н. ии когато му казах че го харесвам той ми каза същото но и 2-та знаем че връзки по скайп няма! Та по темата..

---> По добре и кажи че я харесваш за да видиш какви чуства има и тя към теб, а после се вижте най накрая щом тя е близо.
    Бургас

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Възможно ли е да се получи нещо по Скайп?

Цитирай Първоначално написано от 4761954
    Може да е мъж, може да има патка, може да не може да говори, може да НЕ ТИ ХАРЕСА или обратно. Ако намериш начин да й лъзнеш една чурка през компа ме осведоми и мен как става номера.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си