Цитирай Първоначално написано от rado0201
Здравейте! Виждам, че тук не е най-подходящото място на темата, но наистина ми трябва спешно решение. Ето защо, бих бил много благодарен, ако някой помогне скоро.

Проблемът е следният: имам лаптоп Acer K50ABseries и е на около 1 месец. Поне веднъж дневно ми се случва и се опитвам да разбера от какво е и как да реша проблема. Забелязах, че се случва често, когато лаптопът загрее /НО НЕ ВИНАГИ/. Също така пипнах една настройка на батерията при зареждане, беше нещо за сменяне /суитчване/ автоматично при включване на лаптопа в зарядното устройство. Основно проблемът започна, когато я направих тази промяна.
Проблемат според мен, не е в прегряването на лаптопа, а в това, че си пипал настройките -> "Power Options". Не зная с каква операционна система си, но предполагам, че щом лаптопа е на около 1 месец е с Windows 7. На един приятел, който си взе лаптоп също доста скоро имаше подобен проблем... Лаптопа заспиваше след 20-30 минути, докато той си гледаше филм и след това не искаше да се пусне! Той почна да ми се оплаква, че лаптопа му бил повреден нещо, а най-вече се съмняваше в батерията. Проблема му го реших, като настройх лаптопа да не намалява светлината на дисплея, когато е в режим "само на батерия", забраних "Sleep" функцията, а също така и да не се спира хард диска и т.н.!