- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,бихте ли правили секс на първа среща,ако момчето...
се едно ако ходиш с някой от 5 години,той не може да е болен от нещоПървоначално написано от MyAll
![]()
някой по-горе каза-правете това,което искате,а не това,което сте си наложили като идеал само,защото така трябва.
А аз 'казах',че си има тестове за тая работа.Несериозна работа е да не се преглеждаш редовно .. И идеалите,които съм си наложила ме удовлетворяват напълно.Първоначално написано от cactus
Ама откъде знаеш че той не се преглежда?И като го правите с презерватив няма да има проблемА да е болен от СПИН особено на възраст от 15 нагоре ми е малко странно...освен ако не е гей разбира се
абее живейте си живота,че скоро ще свършва
![]()
Може и да прозвучи задръстено и консервативно, но НАЙ-ВЕРОЯТНО не бих поради трите причини които изброи. Въпреки това може би досега не съм го правила, защото подсъзнателно съм си мислила, че момчето не покрива абсолютно всички условия и не ми дава сигурност. Ако наистина е идеалния не вярвам тези три причини да ме спрат.Първоначално написано от Psychic
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
никогааааааааааааааа![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Ако ми предложи секс още на първата среща,дори и да е най-прекрасният няма да го огрее.Това говори много за един човек.Пък и щом ми предлага толкова рано,значи че не е типът момче,което ми харесва.
Това са предразсъдъци. С моето момче преспахме още на първата среща/нощ когато се запознахме и сме вече 2 години заедно. Не съжалявам и за миг, а първата ни нощ е един невероятен и неповторим спомен.
И защо казвате "ако ми предложи". Ами ако просто се забиете и в еидн момент усетите, че и двамата го искате? Защо не?
Не са предразсъдъци.Как може да си легнеш с някой,който познаваш от няколко часа?Това да откажеш се нарича предпазливост,а не предразсъдък.Ето такива,които мислят като теб после си патят от глупост.Каква е тая страст,какво е това нещо...Много филми сте гледали.Цялото това обсъждане на темата се превърна в "секс за една нощ" ,на което пак не съм съгнласна.Всеки казва "ами то един път се живее" -да,но това не означава да се ебеш с всеки срещнат и накрая да не става нищо от теб.В живота освен купони има и отговорности,които повечето от вас(тези,които са "за") сигурно не могат да поемат,ами се правят на много разкрепостени.Никoй не може да ме убеди,че един пубертет на 16-18 години има достатъчно опит в живота за да твърди,че си заслужва.Точно заради такива индивиди домовете са пълни с изоставени деца от непълнолетни майки,щото все си викате "ами то живота е кратък,ще си правя каквото искам" и после ревете като направите гаф.Пък рано или късно пропадате...Първоначално написано от cyclops
За първото, напрао ме убиПървоначално написано от Hilary_
![]()
А за второто: Забранения плод е най-вкусен![]()
ти сигорно sex не си правила а коментираш кое е стоиностно и кое неПървоначално написано от Hilary_
![]()
Бих...Сексът отдавна не е нещо сантиментално..Все пак един живот живеем,поне да го изживеем както ние искаме,а не както казват другите...Това с изчакването е тъпо,щом ти се прави секс,защо да не ?
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
не! още на първата среща не мисля... :P
Ти май не си влизал в часовете по български език ? Не нужно да е правила секс,за да знае кои са стойностните неща,капиш?Първоначално написано от Fifooooo
Така в случай,че изключим всички факти,като по-ранно запознанство,дълго общуване да речем по телефон и интернет връзка,едно момче не може да оправдае всичките ти очаквания на първа среща. А според мен темата е направена именно за ситуацията,запознанство на купон или като цяло някакво запозназтво за ПЪРВИ ПЪТ...така че въпроса за оправдаване на очаквания е абсолютно безмислен,в случая аз не бих си легнала с това момче ако ще да е най-прекрасния визуално.
ми ко ми се ебе,щото да се изчукаме(нищо че не съм женско и аз да дам мнение,хаха)
Това ваше мъжко мнение.... макар че аз съм сигурна,че има мъже и дори,че тук ще намеря поне един,на който това не би му допаднало.Първоначално написано от Rounder
не ме интр. какво ще намериш...аз си казвам,че ако ми се прави,ще го правя...Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Има и такива, да. Щото "да не ни помислят за курви". Т.е. може да правим нещата курвенски, ама важното е да не знаят хоратаПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
Тази страст е може би така наречената любов от пръв поглед. Не ти ли се е случвал да си харесаш някой супер много и да искаш да го имаш дори за малко? Плюс това тези неща се усещат. Щом съм го направила значи има нещо..и се оказах права. Веднага се получи нещо интересно между нас. И имаше страхотна страст. За нищо на света не исках да се откажа от този миг. Защо трябва да си поставяме граници ако искаме нещо и двамата? Не е ли най-убавото нещо в секса спонтанността? Аз не казвам, че одобрявам да си лягаш с всеки срещнат още на първа среща, но ако нещата вървят наистина добре защо не?Първоначално написано от SuNsEt
Аз мисля че една среща ако започне от първия път със секс е най добре, защото примерно вземе да се чакате 1-2 седмици и накрая го направите и не ви хареса или на него или на момичето ко правим тогава.В една връзка е важен и секса.
Виждате се примерно на първа среща харесвате се визуално но само това нее достатачно ако неможете да си доставите удовоствие взаимно тоест в секса, правите секс харесва ви и на двамата и продължавате да се виждате.Не ви харесва и спирате до там и ставате само приятели.Има момичета след първата среща чакат чакат и в един момент след няколко седмици или месец му пускат, но момчето не получава нужното удоволствие което е чакал тия седмици и къса с момичето.И после това момиче тръгва да разправя как този я е използвал само за да я бодне.
Аз лично съм се срещал с много момичета с някои е ставало нещо с някои не.Също и съм говорил с по големи момичета (жени вече) който са на същото мнение че при първа среща ако се прави секс връзките след това са по дълготрайни от тези при които се е чакало.
Друго което немога да разбера при момичетата какво ви пука за хорското мнение какви са ви те че да се съобразявате с тях и да ви пука какво си мислят за вас.Живота си е ВАШ вие си го жевеете както си искате.
Като станете на дърти години ще седите по терасите и по пейките пред блока и ще слухтите кой какво прави с койго прави и т.н.
Има хора всякакви неможе да угодите на всички за това си живеите както искате ако щете и за един ден правете 10 пъти секс на първа среща![]()
защо не! просто секс, нищо повече!
FUCK-тически не ме интересувате..
Че ако мъжете бягат заради това,че си им отказала секс на първа среща,какви мъже ще са те?...мъжете не обичат много лесните плячкиПървоначално написано от Alex4o0o
трябва да те преследва,да те иска... тогава чувството когато те получи е по-яко
![]()
Ако търся секс ще правим секс на първата среща(стига срещатата да не е 30мин.)
-Симпатичен,Сексуален и Дискретен(да не сипоказва простотията).
Сексът си е секс и като не търся любов-кога ще пуснеш не е от голямо значение
и курва не се става от един път камо ли като си допаднете сексуално.
И това
-Ама той ще те бодне и зареже-какво зарязване като не сте ходили
и както те могат да ни боднат и зарежат и момичетата(АЗ) мога да накарам някой да ме бодне и да го зарежа най-долно.[/list]