.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Ако търся секс ще правим секс на първата среща(стига срещатата да не е 30мин.)
    -Симпатичен,Сексуален и Дискретен(да не сипоказва простотията).
    Сексът си е секс и като не търся любов-кога ще пуснеш не е от голямо значение

и к***а не се става от един път камо ли като си допаднете сексуално.
    И това
    -Ама той ще те бодне и зареже-какво зарязване като не сте ходили
    и както те могат да ни боднат и зарежат и момичетата(АЗ) мога да накарам някой да ме бодне и да го зарежа най-долно.[/list]
    А така, зарежи ме най-долно, нека ми е зле, разбираш ли, всъщност цялата врътка идва от това че мъжете са ОК с бодване а жените търсят или уж търсят дълготрайно обвързване и ако погледнем от тази гледна точка, все едно жената остава излъгана. Търси едно пък получава друго, разбираш ли? Но когато жената търси и тя това и го знае то тогава не може да става дума за зарязвяане след 1 път секс и тн.

Ми при дадените обстоятелства-да.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    [На Метри От Земята]
    НЕ
    Просто аз

Супер фен Аватара на Shia
    Може да стане дума за зарязване ,ако на момичето не и хареса сексът.
    Имах подобен случай
    не ми хареса сексът и пича след като не му се вързах да повторим ми заобяснява как искал да бодне само нещо,защото не бил го правил от един месец и имаше и силата да ми каже,че след този секс ще продължа да го търся за повече.
    Приближих се до него и му казах
    -Ако си мислиш,че си толкова специален,лъжеш се,че ще тръгна след теб.

И обърнах нещата ,така че той да се чувства употребения,аз не бях ,защото търсих само насладата от секца,ама нц не я получих...
    Заслужава си да го зарежеш долно,но е строго индивидуално.
    След време си призна ,че е искал да ме "употребява" още за месец и да ме изхвърли....

Повече от фен Аватара на c0ci
    Аз в не бих правила секс на първа среща поради една причина.Щом толкова покрива всички мои критерии,бих искала да се покажа като сериозна и да задържа интереса му,а не да си разчекна краката при първата удобна минута...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не, не бих при никакви обстоятелства. Няма как за 2-3-5 часа да разбера дали покрива всичките ми критерии. Това се разбира с времето. Не защото ще ме помисли за еди каква си или не, а защото за да правя секс ми е нужно много повече от провличане и 2-3 добри качества.

Град
    Русе
    Не бих си легнала с него каквото и да стане.

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да не говорим, че изобщо не разбирам, не приемам и не асимилирам сексът на първа среща, сексът след 1 седмица връзка, сексът без взаимни, дълбоки чувства. Може би е защото не съм правила такъв и критериите ми от първия мъж са много завишени. Но след като съм разбрала какво е секс с любим човек, секс правен с много любов, нежност, сливане не само на телата на двама влюбени, нищо под това не може да ме задоволи. Най-хубавото в секса за мен не е оргазмът, търкането на гениалиите ни или нещо физическо. Най-хубавото е интимността, която се създава, мига, в който си слеете заедно, сърцата ви туптят едно до друго и просто притихвате за миг, в който чувствате съвършенството на света и силата на обичта си. На първа среща това случва ли се?

Не мога да отговоря на този въпрос абсолютно категорично с "Да" или "Не". Всичко заивиси от безброй неща. Няма значение дали се води 1ва или 5та среща,вие може да сте се опознали добре и преди да сте излезли официално на среща. Може това,което търсите да е точно секс и тогава прескачате бая фази. От друга страна може пък да искате да се желаете по-силно,не сте готови още за секс и какви ли не още глупости. Важното е да го усетиш. Когато се намираш в орпеделена ситуация трябва да усетиш какво желаеш точно в момента и просто да го направиш,независимо от каквито и да било обстоятелства. Ако усетя,че ми се рпави секс въпреки че това е първа среща и имам възможността да го направя,ще го направя,защотот ака ще съм го почувствала,ако ли пък не,здраве да е!

хахахахахаха забравяте нещо много важно ... хормоните пише че той ще отговаря на всички критерий нали така тоес момичето веднага щом го види ще се възбуди и ще си каже ''непременно искам да съм с него'' и ще действа дирекно тоес ще се влюби в своя ''рицар'' щом се влюби от пръв поглед тя ще е готова да даде сичко за него дори и за една вечер ''звезната и вечер'' . момчето това и чака щом види че тя може да даде сичко и ако и допада може да стане нещо много повече от ''една вечер'' и хора който не са изпитвали възбуда и не са намерили човек който да ги възбуди ако може да не пишат под мен (цитират) защото ми писна с тва ''курва ше съм ако спа с него за една вечер на втората или третата ше му пусна'' ама ти като ти се подмокри путката ше забраиш кво е курва бе я се съвземете и ше му се яхнете на чорлягана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си