- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Maybelline The Falsies
Здравейте!![]()
![]()
Наскоро много започна да се рекламира тази спирала.Исках да попитам някой използвал ли я е и наистина ли е с такъв ефект?
![]()
http://imworld.aufeminin.com/dossier...a-175704_L.jpg
Продавачката на един козметичен магазин ми обясни, че просто тази спирала е с извита четка, а колосала с права..и нанасянето е по-лесно..
Не съм я пробвала , но мисля да си я взема![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Обичам спиралите !
![]()
Чувам добри отзиви за тази спиралка, а и имам Colossal, така че мисля да си взема и тази, дано е добра. Цената мисля че е около 14-15 лв. т.е. не е скъпа..
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Днеска й разглеждах четчицата в Бонжур, ама нещо не ми хареса![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Пробвах я и не мога да кажа че ме е впечатлила с нещо. Не е лоша, но не е и нещо специално.
не е от най- добрите
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
а жълтата по- добра ли е от тази![]()
Просто аз
даПървоначално написано от Neopitom3na
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
абе зависи и от миглите коя четка ще ти пасне по - добре , на мене лично ми харесва тази спирала , но естествено не постигам ефекта който рекламират , а и няма как да го постигна .. просто нямам такива мигли![]()
рекламните лица също нямат такива, каквито показват по рекламите, спокойно. да живеят изкуствените мигли!Първоначално написано от lqlunkaa
;д
te i colosala go razvaliha v na4aloto be6e ynikalna sega e byklyik ,taq si q vzeh s nadejdata da e dobra ,ne moga da se opla4a no o4akvah pove4e