- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Maybelline Mascara The Falsies Volum' Express
http://beautycosmetic.biz/maybelline...ss-p-4428.html днес като си купих Джой ме заитригува тази спирала... та имате ли някакви наблюдения за нея :P
Просто аз
и аз и бях гледала реклама някъде и ми хареса и мойта така или иначе е е на свършване ще си взема тази да я пробвам
нова ли е?
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Да и аз я гледах в джой ако си я взимате споделете мнение![]()
други?
Просто аз
Да ви попитам какво мислите за червената спирала на Mascara... Чудя се да си я купя ле?
Da i az q gledah po spisaniqta tazi The Falsies ,v4era si q kypih i neska q probvah i sum dovolna =]
Аз си я купих във петък и съм много доволна.
Хора много , Човеци малко !
Страхотна е. Събрала съм много положителни мнения,а и съм я изпробвала. Създава много голям обем и изобщо миглите изглеждат много хубави. Имам една позната,която продава в козметика и още щом докараха тази спирала се изкупиха всичките,само една остана и тя ми каза,че се изкупувала светкавично,защото била много ефектна.![]()
Завистта няма почивен ден!
Аз си я взех миналата седмица и съм много доволна от нея. Същата е като жълтата, но с извита четчица за по лесно нанасяне. Ако си я купиш през май ще ти струва 9.90![]()