.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: 1ви април

Голям фен Аватара на a1a2b3v

1ви април

Емии нали знаете, че днес е 1ви април, деня на лъжата.. как прецакахте, излъгахте и още квото се сетите приятели/ познати/ родители

Аз днес излъгах само 5 човека с лъжата, че съм отишла при друга фризиьорка и косата ми е до ушите ( тва по скайп разбира се щото иначе нямаше как да се получи и се получи мн яко аз доска украсих историята с онези разплаканите и притеснени емотикончета ) Абе като цяло мн яко се получи..

Нека всеки напише своите шеги да се посмеем, пък тези, които още не са направили номер на никого да могат да си помагат с идеи
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Има такава тема в Раздела "У Дома" ! Иначе не обичам тоя празник, не обичам да лъжа. Но искам някой да избоцам, ама незнам как. Още не ми е дошло нищо на ум.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    around the world !
    Прецаках едни от най-близките си приятели, че от следващата учебна година ще се местя в София или Пловдив да уча, нашите ми били разрешили и само да издържа преравнителните и отивам... Доста подробна информация дадох, миличките се скъсаха да ме учещават да не го правя, а накрая като им казах, че е шега и им идеше да ме убият. Има още доста време до края на деня, така че ще се възползвам за още жертви

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ми опитах се да кажа на едно момиче,че съм бременна ама тя не се хвана гаднярката..искам да измисля уникална лъжа..

апхахаха .. Бях забравила,че е 1ви април Има още време да преметна някой
    Неприлично Щастлива .. : )

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Има такава тема в Раздела "У Дома" ! Иначе не обичам тоя празник, не обичам да лъжа. Но искам някой да избоцам, ама незнам как. Още не ми е дошло нищо на ум.
    ++ ;]]
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Днеска много късно са осетих че е 1 април и не можах да бъзикам много,но за мен по принцип е 1 април

Сега съм пуснал един капан в скайпа,ще видим колко хора ще се хванат

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    капана и аз го пуснах

ии една фр е в Шумен и й се обаждам :
    -Ако още един път ми говориш зад гърба,не знам какво ще стане,чу ли МА ?
    -Моля?
    аз:- Недей ми вика моля..
    и тя само ми каза : ама я си гледай работата МА ! и ми затвори и си изключи телефона....чааааак след като загряла,че това е за първи април се включи телефона и ми се обади

Голям фен Аватара на daru6a1
    Излъгах баба че са ми откраднали парите [ 30 лева ]] и тя направо си изкара акъла .. На една приятелка - че съм си отрязла пръста с кухненски нож
    А пък миналата година много смешно се беше получило : Майка стои и гледа телевизия , а аз със писъци излизам от банята и казвам : Има мишка ! и с един психарски поглед ... и майка като грабна точилката и отваря вратата 1 мм колкото да види какво става

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ми аз като за начало не съм мн добра в това ама все пак преметнах поне майка си. Казах и че като съм ходила на teeny партито, и като се гласяхме в Марина(една фр) съм и оставила любимия й парфюм на Gucci в нея..
    Изгледа ме на кръв, беше готова да си отвори устата и да започне да бълва, ама добре че и казах че я бъзикам ..
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

с

Пък аз лъгах с много леки шеги - "скъсал ти се е панталона отзад", "обувката ти е развързана" и тазкива от този род

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Мразя 1-ви април.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Аз пък сложих изкуствен червей на дръжката на вратата. И майка ми като се прибра С брат ми се заляхме от смях :P

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Не успях никого да излъжа, но се опитаха мен да излъжат ...
    Приятелят ми ми каза по скайп, че на връщане от работа е ударил с колата си колата на съседа си .. Ама не можа да ме хване ..

Общо взето това:

[01.4.2010 г. 13:53:42] Той каза: ama
    [01.4.2010 г. 13:53:42] Той каза: nqmna
    [01.4.2010 г. 13:53:44] Той каза: (think)
    [01.4.2010 г. 13:53:48] Той каза: :S
    [01.4.2010 г. 13:53:54] Аз каза: kakvo?
    [01.4.2010 г. 13:54:05] Той каза: am stana edna bela :S
    [01.4.2010 г. 13:54:55] Аз каза: kakva?
    [01.4.2010 г. 13:55:01] Той каза: snoshti kat parkirah passata go udarih v na komshiqta kolata
    [01.4.2010 г. 13:55:08] Аз каза: znam che e 1vi april
    [01.4.2010 г. 13:55:09] Аз каза:
    [01.4.2010 г. 13:55:10] Аз каза:
    [01.4.2010 г. 13:55:25] Той каза: fuck
    [01.4.2010 г. 13:55:28] Аз каза: НЯМА ДА ТИ МИНЕ НОМЕРААААААА
    [01.4.2010 г. 13:55:31] Аз каза: ] ] ]
    [01.4.2010 г. 13:55:32] Аз каза:

I'm inlove with a criminal...

Повече от фен Аватара на sian4eto
    никак
    `only God can judge me!

Град