на мен ми е по-чудно какво ще е мястото на България в тая тсв сещам се и за още 1 вариант сега както франция германия и англия се навъждат супер много мюсюлмани емигранти и те както раждат по 10 деца като наще цигани, а европеците по 1-2 макс...... имаше клипове че до 20 години макс във франция особено мюсюлманите ще са мнозинство има възмоност и за германия и англия да стане нещо такова и може всичко да се започне от вътрешни конфликти разни въстания на мюсюлмани... а другия вариант е като почват вече много яко да свършват ресурсите демек 20-30 години макс и както в европа няма ресурси... даже и до 15 години макс може и ес да няма то франция няма много само в елзас май имаше някакви по-значителни германия във Рур ама и там скоро ще вземат да свършват и англия имат петрол ама колкото да задоволят собствените си нужди... така че нищо чудно да почнат да се разделят и пак да почнат некви съюзи тип пвс антантати и централни сили... абе ще поживеем и ще видим, но съм сигурен, че докато навърша живот и здраве 70-80 години ще съм видял поне една голяма война