Цитирай Първоначално написано от Kole
Ама вие тука сериозно сте се филмирали! Сега, вярно, че никога не знаеш 100% какво ще стане утре, но съм поне 85-90% сигурен, че ТСВ няма и не може да има. И дори да има, тя ще бъде много кратка, най-много за 1-2 години, при положение, че оръжията са толкова развити днешно време. Само Америка сама може да приключи, която и да е война за отрицателно време, ако иска, разбира се. Просто в днешно време го няма този катализатор, няма за какво да има войни, освен може би петрол. ПСВ е била за територии и военно съперничество най-вече межу Германия и Англия. Сега (почти) никой не се бие за територии, а за военно съперничество и дума да не става - САЩ и EU > all. Но САЩ и EU никога няма да се обърнат помежду си. ВСВ е станала, заради ПСВ, а подобно нещо ако ще е ставало някога, това е щяло да бъде в началото на 90-те, когато евентуално източния блок да се обърне срещу Русия. Пък и тогава е имало фанатици като Хитлер и Мусолини. И сега има такива мегаломани, но те НИКОГА, ама НИКОГА няма да бъдат допуснати до властта в дадена държава. Има си "хора", които да се погрижат за това, убеден съм.
А и "студената" война е достатъчно доказателство, че ТСВ няма да има. Щом САЩ и СССР не са се усмелили да се изправят един срещу друг, като те са си баш като "Yin" и "Yang" и едва ли не не могат да се търпят. Но кой ще рискува да прати една атомна бомба, а? Никой.

Моето мнение е, че ако по някакво стечение на обстоятелства има война, то тя ще е само и единствено срещу извънземните. Съвсем сериозно говоря. Но за ТСВ и дума да не става. Стига филми, моля.
стига филми моля и ми говориш за извънземни според мен ако се появи някаква технология, която да направи ядрените оръжия неизползваеми като например някакъв щит... не като тея боклуци дето американците се опитват да ни изсерат... нещо по-мощно в близко бъдеще... тсв ще бъде неизбежна - всички ще са с развързани ръце. Запомнете: Ядрените оръжия в момента пазят мира на планетата, никой не се осмелява да започне голяма война заради тях. Ако те изчезнат ще се върнем няколко столетия назад, когато войната е била ежедневие за големите и малките сили