.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Любовна дилема...

Tа.. моя проблем е следния една приятелка харесва едно момче ама тя е направо луда по него, Hо от известно време с това момче започнахме да движим в една компания и сега и аз започнах да го харесвам,но неискам да и казвам или да правя каквато и да е крачка към момчето защото преди време това се повтори с нея нейна приятелка тръгна с момчето което харесваше... незнам какво да правя

аммм . . . По добре говори с нея ! Според мен това е най-добрия изход от ситоацията

Късмет !

гледай ти да си добре....мислиш ли ако ти си на нейино място тя ще се замисли...според мен НЕ!!! всеки гледа на него да му е добре...да звучи тъпо и съм сигурна че ще се намери някой да каже...приятелите са по важни от гаджетата...наистина е така в някои случеи...ама когато си сигурна в приятелстовто на даден човек...а в сегашни дни това се случва много рядко... така че моя съвет е помисли кой е по важен... ?

незнам какво да ти кажа ...
    Aко я чувстваш достатъчно близка не го прави, но ако не ти е кой зне колко добра фр и момчето си заслужава се бори за него
    Хората са прекалено горди, за да бъдат себе си...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Според мен изчакаи малко време, за да видиш дали привличането към въпросното момче ще продължи, защото може да е нещо кратко.
    Ако продължи поговори с твоята фр... и се разберете. В смисъл никоя да не се сърди иии да... ако не ти е толкова добра приятелка и момчето е яко и си заслужава- бори се за него!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Пфуу.. ако ти е приятелка - ще те разбере.. за какво трябва да се избивате за някой, като има още хиляда. Ако толкова го харесваш, просто поговори с нея. Но си мисля, че момчето няма да си заслужава, и просто ще си развалите приятелсвото.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си