- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любовна дилема...
Tа.. моя проблем е следния една приятелка харесва едно момче ама тя е направо луда по него, Hо от известно време с това момче започнахме да движим в една компания и сега и аз започнах да го харесвам,но неискам да и казвам или да правя каквато и да е крачка към момчето защото преди време това се повтори с нея нейна приятелка тръгна с момчето което харесваше... незнам какво да правя
![]()
![]()
![]()
![]()
аммм . . . По добре говори с нея ! Според мен това е най-добрия изход от ситоацията![]()
Късмет !![]()
гледай ти да си добре....мислиш ли ако ти си на нейино място тя ще се замисли...според мен НЕ!!! всеки гледа на него да му е добре...да звучи тъпо и съм сигурна че ще се намери някой да каже...приятелите са по важни от гаджетата...наистина е така в някои случеи...ама когато си сигурна в приятелстовто на даден човек...а в сегашни дни това се случва много рядко...така че моя съвет е помисли кой е по важен... ?
![]()
незнам какво да ти кажа ...
![]()
Aко я чувстваш достатъчно близка не го прави, но ако не ти е кой зне колко добра фр и момчето си заслужава се бори за него
Хората са прекалено горди, за да бъдат себе си...
Според мен изчакаи малко време, за да видиш дали привличането към въпросното момче ще продължи, защото може да е нещо кратко.
Ако продължи поговори с твоята фр... и се разберете. В смисъл никоя да не се сърди иии да... ако не ти е толкова добра приятелка и момчето е яко и си заслужава- бори се за него!![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Пфуу.. ако ти е приятелка - ще те разбере.. за какво трябва да се избивате за някой, като има още хиляда. Ако толкова го харесваш, просто поговори с нея. Но си мисля, че момчето няма да си заслужава, и просто ще си развалите приятелсвото.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"