- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Диети.. ^^
Хмм.. Здравейте.. Пак съм аз.Този път проблема е сериозен.. Може ли да ми препоръчате някакви диети, които вие или ваши роднини сте спазвали и знаете, че помагат.. Или просто.. Не знам, в такива в които сте сигурни, че ще помогнат.. Мисля, че съм околу 45-46 кг, последно се теглих преди 1 месец и 2-3 дена някъде.. Тежеста ми може й да е нормална за възраста ми, но на външен вид не се харесвам (имам предвид формата). Така, че .. Диети?
![]()
Кълna se иmam lи wъzmoжnostt .. nяma Da sse wърnna .. !
![]()
Akk0 гosпod e sъss meн da wиdq k0й e sрeщУ meнн !
Не ти трябват диети на твоята възраст, а спорт.
Чакай ти си на 12 нали ? И си наистина висока... Знаеш ли на какво ще заприличаш ако спазваш диети и си толкова висока ?? Виж аз съм на 12 и съм 47 кг. , но съм и висока. Това кара момчетата да ме харесват, иначе ако бях по - ниска щях да приличам на... Трябва да си си добре, защото не смятам, че ако си висока и си толкова килограма формата ти не е хубаваАко толкова не се харесваш спотрувай нещо - волейбол, баскетбол или нещо с което да се движеш
![]()
![]()
![]()
Според мен не спазвай никакви диети..
Първо:Защото си малка..Организмът ти току-що започва да се развива
Второ:Защото си висока..така килограмите ти не личат
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Храни се здравословно - повече зеленчуци, плодове, прясна храна. Да спазваш диета не значи да гладуваш, яж си нормално. Ако искаш да свалиш килограми - спортувай.
Ако не харесвш как изглеждаш пробвай със спорт и здравословно хранене.![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Съгласна съм със коментарите написани по-гореТи си слаба дори,какви диети ти се въртят в главата?Започни да спортуваш,да тичаш и т.н...
![]()
Спорт му е майката !![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Тъкмо щях точно това да напишаПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
.
Иначе за кви диети може да става на дума като си само на 12....
Lexynnka
Ех винаги мислим еднакво![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"