.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: сбиване

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Попринцип съм наистина силна, не тренирам нищо, но просто съм си такава. Бия момчетата на канадска ;дд но никога не съм се била, няма и да се бия.. + тва съм момиче! Адски ми е смешно като видя или чуя, че МОМИЧЕ се бие.. жалко е. А и какъв е смисъла?!
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Повече от фен Аватара на petinkataaa

Re: сбиване

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Бия се често защото много хора ме мразят, но винаги се намира кой да ме защити. През живота ми са ме били сериозно два пъти. Последния път когато се сбих, демек преди 2 дена .. беше заради приятеля ми. Биха ме 3 момичета, една тръба и най-смешното или по-скоро жалко - 30 годишен, 150 килограмов мъж който ме удряше, докато 3-те момичета ми държаха ръцете и краката за да не мога да бягам и лицето за да ме удря там. Биха ме, защото едната п*тка харесва приятеля ми и я е яд, че аз съм с него, а не тя - накратко лапешка история. Бях цялата в кръв, ама после разбих главата на 1-та п*тка с метална тръба, така че има някой който е по-зле и от мен
    за да ни покажеш колко си силна ли направи темата..ами браво

п.с. не се заяждам,просто казвам..моля те,не бий и мен с металната тръба..

Цитирай Първоначално написано от petinkataaa
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Бия се често защото много хора ме мразят, но винаги се намира кой да ме защити. През живота ми са ме били сериозно два пъти. Последния път когато се сбих, демек преди 2 дена .. беше заради приятеля ми. Биха ме 3 момичета, една тръба и най-смешното или по-скоро жалко - 30 годишен, 150 килограмов мъж който ме удряше, докато 3-те момичета ми държаха ръцете и краката за да не мога да бягам и лицето за да ме удря там. Биха ме, защото едната п*тка харесва приятеля ми и я е яд, че аз съм с него, а не тя - накратко лапешка история. Бях цялата в кръв, ама после разбих главата на 1-та п*тка с метална тръба, така че има някой който е по-зле и от мен

не съм пуснала темата за да докажа "колко съм силна" .. просто ми беше интересно кой се е бил и кой не! .. просто и аз трябваше да споделя нещо и споделих последната случка! .. пфф
    FUCK-тически не ме интересувате..

Повече от фен
    Не никога не съм се била и нямам намерение да го правя се пак съм момиче.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Само на мен ли ми направи впечатление,че в тази тема почти всички отговори са от момичета? Е знаех,че в наши дни и момичетата се бият(по мое мнение ужас обаче ваша си работа)обаче чак повече от момчетата ли започнахте

никога не съм се била .. прекалено грозно е .. мачкам психически както каза някой по-горе ..

Голям фен Аватара на Stellsy
    Никога не съм се била, нямам и намерение.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Повече от фен Аватара на petinkataaa

не съм пуснала темата за да докажа "колко съм силна" .. просто ми беше интересно кой се е бил и кой не! .. просто и аз трябваше да споделя нещо и споделих последната случка! .. пфф

добре,добре..МНОГО ИЗВИНЯВАЙ ...ахахха

Град
    Kyustendil
    Ами всъщност.. Не
    [b][color=black]Espa

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Като малка съм се била,вече не.Имало е случаи,в които ми се е искало да пребия някое момиче,но за сега се сдържам.Просто като се сетя,че не ми е на нивото да тръгна да я бия ии загубвам смисъл.

Иначе само да кажа:Тва да се биеш заради момче с някоя е суууупер тъпо.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Бооооой. Като по-малка много обичах да се бия с момчетата з а щяло и нещяло ... Понеже съм си такъв характер де .. За най-малкото нещо, което не ми изнасяше - як кьотек. Най-як бой .. не мога да се сетя ... Май с един комшо яко се бяхме ступали - аз му насиних окото с юмрук, а той ми цепна долната устна, пак с юмрук, но с пръстне на ръката. И това е станало преди поне ... 7-8 години,

Иначе от доста отдавна не съм се сбивала с когото и да е ... Но скоро май и това ще стане .. Две тъпи путки много ми лазят по нервите, особено по-малката (с една година по-малка от мен), която си позволява да се меси в отношенията мис гаджето и ще й чупа конските зъбки в скоро време... Та така ...

I'm inlove with a criminal...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си