- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- сбиване
Попринцип съм наистина силна, не тренирам нищо, но просто съм си такава. Бия момчетата на канадска ;дд но никога не съм се била, няма и да се бия.. + тва съм момиче! Адски ми е смешно като видя или чуя, че МОМИЧЕ се бие.. жалко е. А и какъв е смисъла?!
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
за да ни покажеш колко си силна ли направи темата..ами бравоПървоначално написано от uBuTo
![]()
п.с. не се заяждам,просто казвам..моля те,не бий и мен с металната тръба..![]()
не съм пуснала темата за да докажа "колко съм силна" .. просто ми беше интересно кой се е бил и кой не! .. просто и аз трябваше да споделя нещо и споделих последната случка! .. пффПървоначално написано от petinkataaa
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Не никога не съм се била и нямам намерение да го правя се пак съм момиче.![]()
Само на мен ли ми направи впечатление,че в тази тема почти всички отговори са от момичета?Е знаех,че в наши дни и момичетата се бият(по мое мнение ужас обаче ваша си работа)обаче чак повече от момчетата ли започнахте
![]()
никога не съм се била .. прекалено грозно е.. мачкам психически както каза някой по-горе ..
Никога не съм се била, нямам и намерение.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
за да ни покажеш колко си силна ли направи темата..ами браво![]()
п.с. не се заяждам,просто казвам..моля те,не бий и мен с металната тръба..
не съм пуснала темата за да докажа "колко съм силна" .. просто ми беше интересно кой се е бил и кой не! .. просто и аз трябваше да споделя нещо и споделих последната случка! .. пфф
добре,добре..МНОГО ИЗВИНЯВАЙ ...ахахха
Като малка съм се била,вече не.Имало е случаи,в които ми се е искало да пребия някое момиче,но за сега се сдържам.Просто като се сетя,че не ми е на нивото да тръгна да я бия ии загубвам смисъл.
Иначе само да кажа:Тва да се биеш заради момче с някоя е суууупер тъпо.
Бооооой.Като по-малка много обичах да се бия с момчетата з а щяло и нещяло ... Понеже съм си такъв характер де ..
![]()
За най-малкото нещо, което не ми изнасяше - як кьотек.
Най-як бой .. не мога да се сетя ... Май с един комшо яко се бяхме ступали - аз му насиних окото с юмрук, а той ми цепна долната устна, пак с юмрук, но с пръстне на ръката.
И това е станало преди поне ... 7-8 години,
![]()
![]()
![]()
Иначе от доста отдавна не съм се сбивала с когото и да е ... Но скоро май и това ще стане .. Две тъпи путки много ми лазят по нервите, особено по-малката (с една година по-малка от мен), която си позволява да се меси в отношенията мис гаджето и ще й чупа конските зъбки в скоро време...![]()
Та така ...
I'm inlove with a criminal...