- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- последната една година..
Е,кажете каква е последната една година за вас,може и с малко подробности.
На мен отначало ми беше страхотна,но последните 6 месеца нещо все не ми върви..ее вие сте..
![]()
вървеше ми до септември месец . . оттам нататък . . АД!![]()
Това, което губим за миг не може да ни го върне и вечността! . .
Мии след април миналата година....хич не е добре, семейни проблеми. Не че се оплаквам, но е било и по-добре.
Lexynnka
Ми много добре-ново даскало,гадже,секс,спрях цигарите(е,почти де
) ,станах на 16
не се оплаквам..
Шофирай разумно - стигни жив!
Брех каква зависимост си открил, да не ти е 10см?Първоначално написано от dark40
Lexynnka
на мен обаче до декември..започна ли 2010 и направо да не говоря.Първоначално написано от rronny
до февруари 2010 не беше от най добрите но и не се оплаквам,от там нататака сичко тръгна в положителна посока и да видим какво ще е напред...
17 е.И наистина е странно от 14 годишен някаде почнах да си го меря не за да се хваля или оплаквам просто да видя до кога ще расте..Първоначално написано от L0ST
Общо взето скучна и еднообразна..
Нищо интересно не се случи,освен,че порастах с една година.
общо взето
старата песен на нов глас.![]()
не помня вече ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Оправих отношенията си със стари приятели; леко ги развалих с други...станах като носна кърпичка за една близка приятелка която имаше проблеми...Бе промяна има, ама още не знам дали е за добро или за зло.![]()
Еми най значителното и най хубавото беше ново даскало, лятото рожденният ми ден и прекараните след това дни при леля. Зимата, идването на сестра ми от Германия за празниците. Това беше най хубавото и значителното. Сега вече тая година след нова година всичко е добре, откъм личен живот. Иначе учението не е мед, ама ще са оправя.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
В началото тръгна като ад ... Не знам как съм оцеляла и как все още се справям с валериан и винце. Лятото - страхотни бяха разходките из БГ и чужбина с роднините ... Иначе- бездействах , и в личен план - пак ад.
Есента - ад ... довърши ме. Зимата (Ноември - Декмври) беше страхотна. Ада изчезна ... Съсипах си нервите за една година ^ Не искам да се повтаря ...
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Беше хубава 2009.. но към края не толкова.. разделих се с приятелката си.. но сега най - вероятно отново ще се съберем![]()
![]()
[b][color=black]Espa
супер ми върви
запознавам се с нови приятели.. спортувам - какво по-хубаво от това !
забавления.. вълнуващи пътувания![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Точно от априлската ваканция миналата година живота ми е невероятен.
Като за начало в този период се запознах с НАЙ- прекрасните хора.
Нов квартал. Нови запознанства. Нова споделена любов. Нови забавления ..
Ново училище. Нови учители. Нова среда. Нов стил ..
Общо взето период на промяна към по-добро.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Страхотна..простооо ;x;x;x;
Имам най-страхотния приятел..училището върви..вкъщи имаме малко проблеми,но ще ги преодолеем.Като цяло наистина съм много щастлива през последната една година.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
2009 беше странна. Възстанових си отношенията с едно момиче, и благодаря на Господ, прекарах лятната навън. (не съм висяла в къщи по цял ден, както беше пролетната и зимната.. говорим за 2009). Изкарах изпитите, мозъка ми прегря, имах неприятности с една приятелка, която в момента ми е безразлична. Нова година-нови проблеми. В момента имам чуството че живея в ад. Но всички знаем че винаги може по-зле, така че ...
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
На мен 2009 като цяло ми беше страхотна година,есента не толкова,а и в края не беше хубава2010 не ми е добра за сега,надявам се да се промени това.Още от началото на октомври имах някои проблеми с една фр ии такам..проблемите все започнаха да вървят с мен
объркване,тъга,проблеми и т.н.тийнейджърска му работа
надявам се всичко да се оправи и пак да съм щастлива..
![]()
![]()
Невероятна година.Не съм очаквала да е толкова добре. Надявам се следващата година да е още по-успешна.![]()
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )