- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мн странно ;(
Преди известно време.. няма да казвам колко е защото е много .. се запознах с едно момиче от друг град и мн ми се допаднахме. Ходих при нея виждахме се винаги когато можеше. Познавах и нейни фр. . Мина повече от половин година от както бяхме заедно.. и един ден ми каза че вече не ме чуства като преди.. в смисъл не толкова близъкми само като фр. Знам че няма друг , защото щях да разбера, но ми е мн странно как изведнъж и се промениха чуствата без да има причина нито от моя страна нито от нейна . Според вас възможно ли е
.
нищо не разбрах, странно.
Ми как да го обясня по просто.. значи ходихме мн повече от половин год. ама сме от различни градове и тя наистина ме обичаше мн. ама по едно време ми каза че чуствата и към мен са се променили и не ме усещала вече като преди. Ми само като фр .Първоначално написано от w0sh
Чувства на хората угастват. И това се случва.
Съжалявам
Значи е нормално.. и нищо не може да се направи вечеПървоначално написано от w0sh
![]()
?
Само ако искаш да насилиш нещата.
Изглеждаш ми разбрано момче. Наистина се замисли, според теб заслушава ли си да се бориш за нещо, което не те иска.
Тц не искам да насилвам нищо.. ама просто нз не мога да свикна без неяПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Приеми го като важен период в изграждането на личността ти.
В какъв смисъл важен.. като това е загубаПървоначално написано от w0sh
![]()
Ем дае, но човек излиза от тези неща по-добър, по-осъзнат. и т.н.
Само ти знаеш най-добре.
нема кво да се чудиш-така е както wosh казаПървоначално написано от thegame92
ае стига си се филмирал-тя не те иска,така че спри да се занимаваш-най-много да й досадиш![]()
.. няксии не ми харесва това "изведнъж" й се промениха чувствата, явно не е държала толкова много на теб .. с неяя или без нея, животът продължава !![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Да живее клишето!!!Първоначално написано от pussucetka
Може. Аз съм така. Много искам да се променя, защото така просто не се живее.. Не знам какво искам.. Ужас.. Хаос...
Първо си втълпявам, че всичко, което ми се случва е прекрасно, че никога няма да свърши, че не мога да живея без дадения човек, но по-нататък.... Нещо вътре в мен губи интерес и дори еМЕлентарначастичка от предишните чувства не остава... Не се измъчвам суупер много, но все пак не е супер да не знаеш някои неща...
Но... все някога се надявам да се осъзная... Не знам кога ще порасна.... Нямам търпение... Кога ?!![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Първоначално написано от pussucetka
Mи нз тя държеше на мен .. ама нз просто как и се промениха чуствата толкова много. Иначе че живота продължава е ясно.. просто се чудя кво да напрая че да постъпя най правилно.. да я забравя ли като даже нз как ще стане и аз нз кво да прая. Тя иска да продължим да сме си само фр![]()
Виж, сърцето не може да се управлява..Както се е влюбила в теб-така спира за жалост.Няма точна причина, защо точно теб е избрала, а сега няма определена причина, че е казала точно това![]()
И как ще разбереш, ако има друг?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ми по мн начини .. по държание от нейни фр мои фр дето имах там и я познавах + туй тя постоянно напоследък си е само у тяхПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Не е странно...с времето чувствата могат да изстинат и без особена причина..просто с времето.Звучи супер тъпо,но и на мен ми се е случвало и съответно ми стана кофти за момчето,но факт..
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
И аз мисля,че не е странно. С времето много неща се променят.Тя вече не те чувства толкова близък,но иска да си останете приятели и това е добре.Приеми го.
Да, добре е ама на тая степен само за нея е добреПървоначално написано от Colouring
![]()