Цитирай Първоначално написано от Koteto0o0o0
Преди време излязох 2-3 пъте с едно момче. То много ме хареса, беше си качило всички снимки които съм му пращала на телефона си, гледаше ме влюбено, отваряше ми вратите, държеше се много нежно.. Въпреки това не почувствах химията. Заточнах да излизам с друг и му казах. Сложих край на увлечението му. Не съм ходила с тях, просто излизахме. След месец някъде това първото момче отново поиска да излезем, аз се съгласих. Снимките ми още бяха в телефона му. Сигурна съм, че не ги е трил през целия този един месец. Само за една среща и той си помисли, че ходим. Аз му казах, че не искам сериозна връзка. Той не та не.. Настоява. Казва, че аз съм тази, която иска да бъде до него. Той никога е нямал сериозна връзка. И сега май си мисли, че ходим. Кажете как да се оттърва от него без да го нараня? Какво да му кажа? Как да му обясня, че не искам да бъда с него. :хХхХ
Дай му линк към тази тема, да прочете и да се убеди сам,че наистина няма как да стане това, което си е намислил. Той нещо не може да възприема реалността адекватно, но ще трябва да се усети.