.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от gir
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Аз му писах ЛС вече Цялото семейство му направихме предложение, на което не може да откаже Чакам отговор
    И 5те вкъщи успя да ни разсмее
    Вие шесторка ли ще правите със Салвадор Алиенде? Много палаво семейство ще се извъдите бре!!!
    Да бе , да бе От всички възрастови групи сме Ще има избор
    Ама нещо се уплаши човека, не иска да върне отговор
    Ами може да е отишъл да играе баскетбол и фитнес, защото както каза с тези спортове може да пребори по-младите момчета...То е хубаво човек да се подмладява, добре го е намислил: Ходи с млада ученичка, бори се с млади момчета!...Млад дух ще се окаже накрая чичко Салвадора!
    А вие и избор по възрастови групи предлагате? Ами така е то при демокрацията - изборът си е свещен
    Good luck, Bad luck, Luck...

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Салвадоре, кажи колко ти е голяма пишката и, ако влиза в критериите, те взимам. Щото ти спомена за пари, за духовен живот, но не и за сексуалността си.
    Ми пропуск! Зает човека, пропуска такива важни неща за една връзка с ученичка, нали?
    Щом не отговаря, усещам че има някакъв проблем....
    Салвадоре, ако си болен от сифилис или нещо подобно, спокойно.. докато се излекуваш мога да ти духам и през найлонова торбичка, аз не съм претенциозна. Удоволствието и сливането в едно по време на секс са по-важни от дяволските зарази на плътта.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Салвадоре, кажи колко ти е голяма пишката и, ако влиза в критериите, те взимам. Щото ти спомена за пари, за духовен живот, но не и за сексуалността си.
    Ми пропуск! Зает човека, пропуска такива важни неща за една връзка с ученичка, нали?
    Щом не отговаря, усещам че има някакъв проблем....
    Салвадоре, ако си болен от сифилис или нещо подобно, спокойно.. докато се излекуваш мога да ти духам и през найлонова торбичка, аз не съм претенциозна. Удоволствието и сливането в едно по време на секс са по-важни от дяволските зарази на плътта.
    19 сантима във възбудено нащръклено състояние.
    Бъди свободна с чичко Салвадор!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

Къш, педо !
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

писал съм че искам над 13 години. От 14 нагоре не е педофилия малкия. тоя мечок дано да те хване и да те прегърне хъхъхъъъ
    Бъди свободна с чичко Салвадор!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    На 43-44, а неграмотен.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    А бе болен мозък ... И дори и темата да не е истина, като си помисля че има такива хора в реалния свят (а съм сиг. че има и то много) - лошо ми става!! :l
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Надявам се темата да е първоаприлска шега,но дори и да не е все пак има всякакви хора,тук едва ли ще намериш това,което искаш,за това пробвай наистина в някой сайт за запознанства. Макар че не мисля изобщо,че си човекът за,който се представяш...

Мега фен Аватара на gandalfepi4

Re: имам едно секс предложение за момичетата над 13 г

Цитирай Първоначално написано от Salvador
    Честит първи април и нека тази дата ви носи много смях!
    Днес чичко Салвадор се обръща към вас обаче серьозно.
    Четох и много се нарадвах на темите в които някои от ученичките на форума написаха, че харесват и да са с по-големите мъже.
    Аз много обичам да ходя с ученички. Прочел съм законите, които сте написали и съм разбрал, че е по закона когато ученичките са на 14 г. възраст. Значи предлагам само на тейнейджарките, които са направили 14 години и нагоре да ми се обадят, за да ходим.
    Аз сега не съм малкък и знам, че някои ще се вазмущават. Ама аз предлагам само на тези които няма да се притеснят да ходят с по-голям човек от тях.
    А и сега делово да си кажа какво предлагам. 1 Ако момичето е бедно ще й давам колкото пари иска за да си купува нещата от първа необходимос. Дамски превръзки, сапун, парфюмерия, дрехи, фризйорка. 2 Ако момичето си има пари и не иска да я обиждат с пари или материялни продукти аз предлагам много духовни продукти. За 43 почти вече 44 години съм купил много книги и списания у дома. Имам и весници. Направо съм като голяма библиотека и съм образован. Може да й платя и карта за някоя истинска библиотека или да й платя интернет абонамента за годината. Да ходим по книжарниците и да й купувам книги. И да говорим по много духовни теми. Ще я поканям често на концерти на изложби и на кина. 3 Ако пък си има проблеми в училище и я бият аз мога да ходя да се боря с момчетата които я бият защото съм борец и съм завършил спортно училище с борба. За хоби играя и баскетбол и ходя на фитнес. Мисля че мога да преборя много от по-младите момчета които ви насилват в училище. Или мога да бъда и по-пресметлив да ходя да казвам че съм баща ти и да ги е страх. Значението е че предлагам защита и винаги ще си сигура с мене. Освен пари или духовна храна и защита не знам какво друго искат днескашните 14 15 16 17 18 19 20 годишни момичета. Аз съм ходил сериозно само с неколко и за малко време. Но аз съм много всееотдаен човек и за малко обич, прегръдка, секс , целувка и разбиране съм готов да се отдам целия.
    Аз не пуша и пия малко ракия с вино някой път. Имам едно Пежо и една Мазда. Работя в една фирма като мениджър и имам частен бизнес във връзка с интернета.Това беше за мен. Мили момичета над 13 години пишете ми ако искате да сте с добрия и обичащия чичко Салвадор. Името ми е испанско защото баща ми беше почитател на Салвадор Алиенде, един революционер от латинска Америка.
    Чакам писмата ви мили дами!
    първо-научи се да пишеш че ме хвана срам

второ-гнусен педофил си, дано те ебът в затвора
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Цитирай Първоначално написано от Salvador
    Цитирай Първоначално написано от pebals
    Цитирай Първоначално написано от Sweetlipss
    Ти наскоро да си ходил на лекар ?!?!? Или да си забравил да си пиеш лекарствата ?
    + определено не е на ред
    МЛЪКВАЙ ПЕБАЛСО!

Моля момичетата които ми пишат на лични да са НАИСТИНА НАД 13 ЗАЩОТО НЕ МИ МИНАВАТ НОМЕРА! КАТО СЕ ВИДИМ ЩЕ ИМ ИСКАМ ДОКУМЕНТ ДА МИ ДОКАЖАТ ЧЕ СА ГОЛЕМИ! НЕ ЩА ДА СИ ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ СЪС СЪДА!КОИТО СА МАЛКИ ДА ИЗЧАКАТ 1 ИЛИ 2 ГОДИНИ ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ТЯХ!
    СЪОБРАЗЯВАЙ СЕ МАЛКО КАК МИ ГОВОРИШ..РАЗБРАХМЕ,ЧЕ СИ ЗАГОРЯЛ АМА НЕ Е НУЖНО ДА НИ ЗАНИМАВАШ И ДА ТИ ГЛЕДАМЕ ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ НА ВСЯКА ТЕМА !!!!!!!!!!!!!!!
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си