- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- най-добрия ми приятел се възбужда от мен
Имам проблем най-добрият ми приятел се възбужда от мен и то много. Понякога само като ми види дупето и му се надървя.На него не му пука особено, но аз си имам приятел от много време и това някакси ме притесява. Говорила съм с него и той каза, че на такова тяло нямало как да не му се надърви.дайте ми съвет какво да правя.
Срещу природата нищо не може да се направи ,освен той да си намери приятелка или 2-рия вариант е се плеснете хахаПървоначално написано от Lolita93
Gl~
Da da
Направи му една свирка или му прати твои голи снимки да лъска бастуна![]()
Не е добра идея. Щото после гаджето й може да побеснее и, ако е би-, да ги наебе и двамата в гъза...После ще ходят по голяма нужда като самосвал, майна!...Първоначално написано от golqmumnik
Good luck, Bad luck, Luck...
Аххх, това е ужасно . И аз имах този проблем .
Просто го отбий , не се срещайте , не си говорете. Много е неприятна ситуацията ^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
нещо реклама си правим а? ..![]()
Иначе ако ти пука толкова за гаджето ти, спри да се виждаш с въпросния приятел ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ква реклама те гони бе интригантке ?!Първоначално написано от Hilary_
По темата - не виждам нищо лошо...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Рекламата е на тялото ..
По темата: Имах подобен проблем... Дистанцирай се от него и всичко ще мине![]()
Коя част от "най-добрият ми приятел" не разбрахте?!Не е като да е някои срещнат на улицата и да го подмине на друрия ден![]()
Към авторката:Ти пред лицето му ли се гъзиш?!
Може той да изпитва нещо повече към теб..
и аз те обичам-честит 1ви априлПървоначално написано от Lolita93
![]()
абсурдно ми се струва всичко-чак тема да пишеш-то секи може да се надървя от задника ти-ти кфо следиш ги и мериш ли ?![]()
Хахх мн ясно, че не му се гъзя ама ние като сме по цял ден заедно все се случва да ме види в неподходящ момент, но за него това е нещо нормално и дори не го крие.
и как да се дистанцирам като ми е най-добър приятел.![]()
Ми ти пък ква работа имаш да ти гледа дупето...
Сама си го търсиш, после мрънкаш.
То ако не си искала да има такъв ефект, щеше да се погрижеш да няма..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми не се виждайте толкова честоо ..Или пък да си намери приятелкаа
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
ии как искаш да ти помогнем по-точно?
Нищо неможе да се направи, явно си хубава с хубаво тяло! Само може да се радваш .. не мисля че е проблем че да искаш и съвети относно какво да направиш че да не се възбужда. Това не е нещо което той или ти контролирате, просто става и .
Бургас
![]()
Амиии качи 30 килограма и няма да се възбужда!![]()
![]()
![]()
It's too late...
А ти защо го гледаш в пениса,че знаеш надървен е или не-очочките явно на там си шарят.
Кажи му,че си гей и няма да му пуснеш.
Ако свърши пред тебе е лошото.
Ние трябва да му отрежем оная работа ли? Човешко си е, какво да направи човека. Ти вземи поговори с него и му кажи, че ти става неудобно, защото си имаш приятел, и да вземе да се поукроти човечеца.
Nike...
Първоначално написано от stupid0boy
Идеята не е лоша, помисли сериозно над въпроса.![]()
Бургас
![]()
Кво ти пука...ако държиш на гаджето си,не обръщай внимание на този твой приятел.Излизайте по-рядко и му кажи,че не те привлича и ти е неудобно да имаш някакъв контакт с него,когато знаеш,че той едва ли не,си те представя гола всеки път.
Не се оплаквай!Моят най-добър приятел беше влюбен в мен и още е както и неговият най-добър приятел и стават страхотни любовни триъгълници и квадрати.
![]()
А гаджето ми като ми види дупето, ако ще и в дънки да е се надървя веднага. Пробвала съм да го карам да си мисли за дебели лоести бабички с брадавици, целуващи крастави жаби....е пак не му спадна.![]()
аз също мн се дървя от най-добрата ми фр и сум имал сънища с нея и кат и казах тя спр мн се изкефи :Д
ХАхах и аз бих се изкефилаПървоначално написано от nasko222
) к'во му е лошото?Все пак тва значи, че си хубава
![]()