.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

най-добрия ми приятел се възбужда от мен

Имам проблем най-добрият ми приятел се възбужда от мен и то много. Понякога само като ми види дупето и му се надървя.На него не му пука особено, но аз си имам приятел от много време и това някакси ме притесява. Говорила съм с него и той каза, че на такова тяло нямало как да не му се надърви. дайте ми съвет какво да правя.

Re: най-добрия ми приятел се възбужда от мен

Цитирай Първоначално написано от Lolita93
    Имам проблем най-добрият ми приятел се възбужда от мен и то много. Понякога само като ми види дупето и му се надървя.На него не му пука особено, но аз си имам приятел от много време и това някакси ме притесява. Говорила съм с него и той каза, че на такова тяло нямало как да не му се надърви. дайте ми съвет какво да правя.
    Срещу природата нищо не може да се направи ,освен той да си намери приятелка или 2-рия вариант е се плеснете хаха Gl~
    Da da

Град
    Знам ли и аз,майна
    Направи му една свирка или му прати твои голи снимки да лъска бастуна

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Направи му една свирка или му прати твои голи снимки да лъска бастуна
    Не е добра идея. Щото после гаджето й може да побеснее и, ако е би-, да ги наебе и двамата в гъза...После ще ходят по голяма нужда като самосвал, майна!...
    Good luck, Bad luck, Luck...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Аххх, това е ужасно . И аз имах този проблем .
    Просто го отбий , не се срещайте , не си говорете. Много е неприятна ситуацията ^

Мега фен Аватара на Hilary_
    нещо реклама си правим а? ..

Иначе ако ти пука толкова за гаджето ти, спри да се виждаш с въпросния приятел ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    нещо реклама си правим а? ..

Иначе ако ти пука толкова за гаджето ти, спри да се виждаш с въпросния приятел ..
    Ква реклама те гони бе интригантке ?!

По темата - не виждам нищо лошо...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Рекламата е на тялото ..
    По темата: Имах подобен проблем... Дистанцирай се от него и всичко ще мине

Коя част от "най-добрият ми приятел" не разбрахте?!Не е като да е някои срещнат на улицата и да го подмине на друрия ден

Към авторката:Ти пред лицето му ли се гъзиш?!

Може той да изпитва нещо повече към теб..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

Re: най-добрия ми приятел се възбужда от мен

Цитирай Първоначално написано от Lolita93
    и аз те обичам-честит 1ви април
    абсурдно ми се струва всичко-чак тема да пишеш-то секи може да се надървя от задника ти-ти кфо следиш ги и мериш ли ?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

голяма работа станало... момчето не е свикнало с момичетата

Хахх мн ясно, че не му се гъзя ама ние като сме по цял ден заедно все се случва да ме види в неподходящ момент, но за него това е нещо нормално и дори не го крие.
    и как да се дистанцирам като ми е най-добър приятел.

Ми ти пък ква работа имаш да ти гледа дупето...
    Сама си го търсиш, после мрънкаш.
    То ако не си искала да има такъв ефект, щеше да се погрижеш да няма..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Ми не се виждайте толкова честоо .. Или пък да си намери приятелкаа
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Ми и аз се възбуждам от една фр....

ии как искаш да ти помогнем по-точно?

Нищо неможе да се направи, явно си хубава с хубаво тяло! Само може да се радваш .. не мисля че е проблем че да искаш и съвети относно какво да направиш че да не се възбужда. Това не е нещо което той или ти контролирате, просто става и .
    Бургас

Амиии качи 30 килограма и няма да се възбужда!
    It's too late...

Супер фен Аватара на Shia
    А ти защо го гледаш в пениса,че знаеш надървен е или не-очочките явно на там си шарят.
    Кажи му,че си гей и няма да му пуснеш.
    Ако свърши пред тебе е лошото.

Ние трябва да му отрежем оная работа ли? Човешко си е, какво да направи човека. Ти вземи поговори с него и му кажи, че ти става неудобно, защото си имаш приятел, и да вземе да се поукроти човечеца.
    Nike...

Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Амиии качи 30 килограма и няма да се възбужда!

Идеята не е лоша, помисли сериозно над въпроса.
    Бургас

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Кво ти пука...ако държиш на гаджето си,не обръщай внимание на този твой приятел.Излизайте по-рядко и му кажи,че не те привлича и ти е неудобно да имаш някакъв контакт с него,когато знаеш,че той едва ли не,си те представя гола всеки път.

Голям фен Аватара на Callisto
    Не се оплаквай! Моят най-добър приятел беше влюбен в мен и още е както и неговият най-добър приятел и стават страхотни любовни триъгълници и квадрати.
    А гаджето ми като ми види дупето, ако ще и в дънки да е се надървя веднага. Пробвала съм да го карам да си мисли за дебели лоести бабички с брадавици, целуващи крастави жаби....е пак не му спадна.

Град
    plovdiv
    аз също мн се дървя от най-добрата ми фр и сум имал сънища с нея и кат и казах тя спр мн се изкефи :Д

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от nasko222
    аз също мн се дървя от най-добрата ми фр и сум имал сънища с нея и кат и казах тя спр мн се изкефи :Д
    ХАхах и аз бих се изкефила ) к'во му е лошото?Все пак тва значи, че си хубава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си