.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

правих секс бременна ли съм и до коло е вероятно ?

здравейте
    притеснена съм много. снощи правихме секс с моя приятел и се притесних дали има опасност днес да съм бременна защото четох много в интернет за опасностите и едва сега ми идва на акъла за това колко важно е било да ползваме презерватив. въпроса е че като го правихме той ме отвори без презерватив а когато беше готов с първия си тек както сам той каза отиде да се измие и пак го направихме но този път каза че не бил направил тек. не знаех какво точно има предвид. мислих си че просто не е свършил вториа път а се оказва сега като чета че може би е свършил и не ми казва. не вярвам да не е стигнал до край макар и да него усетих а и ако майка ми разбере с мен е свършено! не се разбирам с нея много добре така или иначе а не искам да ме изгони от вкъщи ако се окаже че съм бременна! днес писах на гаджето ми по скайп и го питах и него какво да правим ако случайно съм бременна а той ме напсува че съм била яко тъпа и да съм мислила и че ако съм бременна нямало да е негов проблем защото сама съм искала да го правим без презерватив
    може ли да е толкова гаден ми кажете. аз не съм искала да го правим без презерватив. той дори не ми беше казал за тези неща а е уж по голям от мен. на 14 е!!! аз правя скоро 13 не ми се мисли за бебетаааа
    ужас помогнете ми какво да правя
    много зле е да обичаш някой човек а той да те псува
    мнооооогооооо моля за сериозна помощ
    ох и се притесних дори сега докато пиша виждам че много съм изписала
    ама помощ!!! какво да правя хора много съм се притеснила сега

Вика
    "той е по-голям от мен,на 14 е ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Темата е ебавка-ключ!

от къде може да си толкова сигурен? не се шегувам
    в момента не знаеш колко съм се притеснила и само си седя и чакам сериозни отговори които да ми помогнат!!
    много ме е страх!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Чеки да видя дали има боб/леща вкъщи, да метна една купа на килима и да ти гледам дали си била в овулация или не.

той дори не ми беше казал за тези неща а е уж по голям от мен. на 14 е!!
    На теб акълът ти къде е?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Поредната малолетна въдворителка на любовта и бъдеща шосейна фея.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    xD

На 13 не ти е време за секс мила, от личен опит ти го казвам.Аз действах на 14 и после си навлякох 1 куп неприятностти..В тази тема очаквай много упреци, но ще са донякъде прави.След 10-15 дни си направи тест за бременност, не са скъпи 3-4 максимум 5лв. Нека мислим, че не си, а аз бих те посъветвал да спреш половия живот за сега.Много ти е рано, изживей си тези години без притеснения и бебета

После що раждали на по 12 години ... та ти незнаеш дори какво е тек...
    Това сега да ти е като обеца на ухото...!

четох че ще е късно чак след теста
    не искам да абортирам
    колко
    а какво мога да направя в момента? хапчета някакви? не съм спестила пари за скъпи а колкото по скоро си взема толкова по добре но нямам достатъчно джобни сега а тъпото ми гадже го късам !!! ще му го върна тъпкано бтв
    а тези модератори по горе да ги уволните в миг
    може ли такова отношение все 1 са супер вездесъщи а в същото време псуват магистрална съм била майка ти е магистрална!

Цитирай Първоначално написано от pritesnenata
    четох че ще е късно чак след теста
    не искам да абортирам
    колко
    а какво мога да направя в момента? хапчета някакви? не съм спестила пари за скъпи а колкото по скоро си взема толкова по добре но нямам достатъчно джобни сега а тъпото ми гадже го късам !!! ще му го върна тъпкано бтв
    а тези модератори по горе да ги уволните в миг
    може ли такова отношение все 1 са супер вездесъщи а в същото време псуват магистрална съм била майка ти е магистрална!
    Значи ти си на 13 правила си секс и сега късате?Значи те е използвал-а за хапчетата вземи си Ескапел

Тичаш до аптеката и питаш за "пустинор" преди години беше към 10 лв, отдавна не живея в БГ и не знам как са нещата с цените . Обясни на жената/мъжа в аптеката колкото и да те е срам за какво става дума и тя/той ще ти даде хапчета. Въпросният пустинор се взима през 12(дванадесет) часа ( 2 хапченца ) .Колкото по-рано толкова по-добре ! до 48 или 72 часа май беше максимума в който може да имат някакъв ефект след това вече ставаше с други такива до 3-тия месец. Отиваш и питаш направо там в аптеката някой който знае а не приятели и форуми Действай веднага ! има и денонощни аптеки.
    GL&HF

[/quote]
    Значи ти си на 13 правила си секс и сега късате?Значи те е използвал-а за хапчетата вземи си Ескапел [/quote]

И по-бързо , че са минали вече почти 24 часа.Ако нямаш пари за тези хапчета , по - добре сподели с майка си , въпреки ,че не се разбирате да ти даде пари ! По-добре сподели отколкото да стане и по лошо , а има и голям шанс пича да е свършил в теб , понеже той все още е на 14 и не мисля , че има кой знае какъв опит , че да го правите без презерватив.Много вероятно е да е свършил.

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    1. WTF? На 12 си, а правиш секс ? Бих помислил ако беше малко по-голяма и не беше ебавка....

Re: правих секс бременна ли съм и до коло е вероятно ?

Цитирай Първоначално написано от pritesnenata
    здравейте
    притеснена съм много. снощи правихме секс с моя приятел и се притесних дали има опасност днес да съм бременна защото четох много в интернет за опасностите и едва сега ми идва на акъла за това колко важно е било да ползваме презерватив. въпроса е че като го правихме той ме отвори без презерватив а когато беше готов с първия си тек както сам той каза отиде да се измие и пак го направихме но този път каза че не бил направил тек. не знаех какво точно има предвид. мислих си че просто не е свършил вториа път а се оказва сега като чета че може би е свършил и не ми казва. не вярвам да не е стигнал до край макар и да него усетих а и ако майка ми разбере с мен е свършено! не се разбирам с нея много добре така или иначе а не искам да ме изгони от вкъщи ако се окаже че съм бременна! днес писах на гаджето ми по скайп и го питах и него какво да правим ако случайно съм бременна а той ме напсува че съм била яко тъпа и да съм мислила и че ако съм бременна нямало да е негов проблем защото сама съм искала да го правим без презерватив
    може ли да е толкова гаден ми кажете. аз не съм искала да го правим без презерватив. той дори не ми беше казал за тези неща а е уж по голям от мен. на 14 е!!! аз правя скоро 13 не ми се мисли за бебетаааа
    ужас помогнете ми какво да правя
    много зле е да обичаш някой човек а той да те псува
    мнооооогооооо моля за сериозна помощ
    ох и се притесних дори сега докато пиша виждам че много съм изписала
    ама помощ!!! какво да правя хора много съм се притеснила сега
    1) Малко е вероятно да си забременяла.

2) Той се е уплашил. Дай му малко време,но ако пак те напсува за това или за друго, недей да си с него повече. Той не уважава момичетата.

3) Вземи си едно тестче от аптеката. И виж дали си бременна.

4) Не се ядосвай, че някои те обиждат. Всеки си има гледна точка. И да знаеш, че като те обиждат, то е щото ги е яд и на него, не само щото ги е яд, че ти си се проявила тъпо.

Пиши пак, ако имаш проблеми!
    Good luck, Bad luck, Luck...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Въъъъъъх- и такава тема доживЕхме

как ше кажеш,че тоя е по-опитен -чакай все пак е на 14

много вероятно е да е сгафил,то големи мъже гафят,че тоя ли пикльо няма
    ти пък и ти некфа на 12 вече се лашка забележи без презерватив-луда ли си да хванеш 29378490284903248903483 заболявания,ти остай бременността,
    тцтцтцтцтцтцтцт
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    pritesnenata, вместо да плюеш модераторите /които реално не сме ти виновни с нищо, че ТИ си в това положение!/, вземи си изчисли продължителността на месечния цикъл и напиши кога настъпи последната менструация. Ако не ти се споделя такава информация, си раздвижи гънките и си сметни опасните дни!

П. С. Постинор НЯМА! По аптеките се продава Ескапел и е около 30 лв.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    господи.
    НОВА ЗВЕЗДА ПО БИ-ТИ-ВИ- МОМИЧЕ НА 12 ЗАБРЕМЕНЯ !
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Мега фен Аватара на Hilary_
    Дано темата е ебавка .. ако не е, съжалявам те!! ..

Eбасии ебавкатаа ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от TopHi
    Тичаш до аптеката и питаш за "пустинор" преди години беше към 10 лв, отдавна не живея в БГ и не знам как са нещата с цените . Обясни на жената/мъжа в аптеката колкото и да те е срам за какво става дума и тя/той ще ти даде хапчета. Въпросният пустинор се взима през 12(дванадесет) часа ( 2 хапченца ) .Колкото по-рано толкова по-добре ! до 48 или 72 часа май беше максимума в който може да имат някакъв ефект след това вече ставаше с други такива до 3-тия месец. Отиваш и питаш направо там в аптеката някой който знае а не приятели и форуми Действай веднага ! има и денонощни аптеки.
    А,не!Не взимай противозачатъчни много си малка и не е здравословно за твоя организъм.
    Тя е на 13,а не на 20.Не й казвайте да взима хапчета.Нито Пустинор,нито Ескапел,нито никакви.
    Вземи си тест за бременност Шурчек...но мисля че беше около 10 лв.Ако нямаш пари кажи на майка ти,че ги искат за училище и наистина спри да водиш полов живот...Поне изчакай 3 години минимум.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Въобще не подозираш колко си прав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Вие сте отчайващи! На всичкото отгоре 2ма модератори са писали в темата, а никой не е изтрил излишните мнения.

Тест за бременност се прави поне седмица след рисковия акт, а тогава вече ще е късно за Ескапел(това НЕ е противозачатъчно!!!). Вярно е, че е малка, но по-добре хапче, отколкото бременност.
    Към авторката - как не си разбрала дали той не е свършил в теб?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Авторке, виж какво. Няма какво да се сърдиш на мен и на колежката kalpazanka. На 12 години с какъв акъл въобще си пуснала на 14 годишен? То е ясно какво иска - секс. Второ, може ли да тръгне да правиш секс и да не пуснеш един сърч в нета с тая дума. Как може да разчиташ на няк'во "опитно" 'лапе на 14 да може да се контролира и въздържа? Презерватив? Какво значи не знам, че има? Това е все едно да си жадна и да не знаеш какво е вода.

Както и да е...
    Цикъл имаш ли изобщо?
    Ако нямаш не си бременна много ясно. Ако имаш, си кажи дните на kalpazanka да ти сметне или ти самата си сметни овулацията.
    Ако мислиш, че е свършил в теб и имаш цикъл кажи на майка си или му кажи да ти даде 30 лева и ходи си купи Ескапел. На 12 години на дали ти си гледа дете. А като гледам все още нямаш потенциала да го отгледаш - твърде си малка и безрасъдна още.
    И няма да е зле от тук нататък да ползваш презерватив, защото можеш да лепнеш хиляди болести и най-лошото - СПИН.
    Ако си с постоянен партнъор, тогава може да се замислиш за противозачатъчни, за да се отървеш от презерватива, но доколкото знам тези хапчета не са много полезни за организма ти.

Доволна ли си от отговора?

Violenza, тази тема ще се пази автентична.

Омг докога ще продължават малолетни пикли да правят 1000000000 теми за това дали са бременни . Положението е безнадеждно , хора . Вземете се в ръце , скоро няма да се оправим ако продължавате така . По - зле сте и от циганите , не знаете кога е създадена Българската държава , а се чудите с кого да се е*ете . На тая тема не заслужава да и се даде адекватен отговор и от мене няма да получиш такъв по темата ти авторке , а за останалите като им отговаряте те си продължават по същия начин като вече са спокойни , че " какичките и батковците " са им помогнали и обеснили всичко .
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си