- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не съм сигурна .... :(
Правих секс с приятеля си и презерватива се скъса, но той не беше свършил. Да де не беше сигурен, но щеше да се разбере смисъл да се усети. После си направих тест и беше отрицателен. Възможно ли е теста да лъже? Беше SureCheck
ако си го правила днес, на 1ви април като нищо те е излъгал тоа тест.
Тея са големи мръсници.
^![]()
Колко време след въпросния акт си направи теста?![]()
Първоначално написано от antiWHAT
![]()
![]()
ПП - вероятноста е почти нулева, но ако се притесняваш направи си още един![]()
Това ме убииПървоначално написано от antiWHAT
![]()
![]()
![]()
![]()
Спокойно нищо ти нямаЩом приятелят ти не е свършил в теб и щом теста е отрицателен, значи можеш да дишаш спокойно
![]()
Трагедията е пълна...
Еми не беше днес беше онзи ден и един мой приятел ми каза вземи си тест и сега го направи смисал 2 часа след това си направих теста и беше отрицателен. После и най-добрата ми приятелка ми каза ами нищо ти няма. "Сигурна съм че нищо не е станало" миа казва тя и приятеля ми е някакси спокоен, но на какво се дължи това мое напрежение незнам![]()
1.Как така не е сигурен дали е свършил?!Той да не е на 12 годинки и още да се чуди дали му се е*е или му се пикае?!
2.Тест се прави доооста след акта,а не същия ден(Абе вие не четете ли опътването
)
3.Не,теста няма как да те излъже (дори и на първи април),защото той не е екстрасенс и няма как толкова рано да знае дали си забременяла ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Така и предполагах....
2 часа след акта тестът НИЩО не е отчел...
Трябва да минат 2 седмици за да отчете правилно. Но на дали си бременна.![]()
Е има ли вероятност пък да излъже на същия ден?
Така и предполагах....
2 часа след акта тестът НИЩО не е отчел...
Трябва да минат 2 седмици за да отчете правилно. Но на дали си бременна.
Еми по презерватива и по него и по мене даже нямаше нищо смисъл сперма и предполагам че нищо не е станало, но просто съм твърде напрегната, но това винаги е било така. Най-много ме е било страх от това да не стане някоя беля. Или съм си ги набила едни сега или ...... незнам.
Не си бременна, най-вероятно.
Good luck, Bad luck, Luck...
Той няма да излъже. Просто не отчита вярно. Трябва да минат минимум 2 седмици или, ако имаш закъснение на първия ден от него.Първоначално написано от Defective
![]()
Ами ако ми е супер нередовен, щото и това го има казаха ми нали ако водя полов живот и мие нередовен цикъла нищо ми нямакоето ме успокоява. Ама незнам.
Нека позная ... Ти си на 15,нали?!
Пффф всеки път била в напрежение,защото можело да е станал някой гаф ... Ами щом нямаш доверие на приятеля си и постоянно си под напрежение,защо въобще си тръгнала да правиш секс?!Заради модата или какво?!Пффф ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ако ти е нередовен цикъла, това значи, че и овулацията ти е нередовна, следователно не знаеш кои са опасните дни за забременяване, а с твоите познания в тази област, вероятността да забраменееш при нередовен цикъл е огромна.Първоначално написано от Defective
Но за да не те плаша излишно, направи си тест отново след няколко дни и кажи на приятеля си по-често да се здрависва с малкия приятел, че да се научи да се усеща кога му идва... настроението.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
чаве фен съм ти доживот копеуеПървоначално написано от antiWHAT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Първоначално написано от antiWHAT
![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
нали знаеш че на първи април на листовката пише първоаприлска шега
лимитед едишън са тез тестове :Д
Аз залагам за 14.Първоначално написано от 3oPuTy
напълно съм съгласна с LadyDi и амк, при нередовен цикъл, следва нередовна овулация - докато не ти се нормализира, не можеш да пресмяташ безопасните дни, затова винаги залагай на презерватив!...
Sure Check хваща хормонални изменения, които започват най-рано две седмици след зачеването, така че тестът ще отчете отрицателно дори при бременност в първите две седмици след акта.
Поговори с приятеля си и помисли, доколко можеш да разчиташ на думата му.
Too much energy, too little time...
Върви на лекар... Или пък трябваше да кажеш на майка си.... на 1ви Април.... Мамо, бременна съм, за да видиш как ще реагира....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
ами точно-не се захващай с нещо,което явно не можешПървоначално написано от 3oPuTy
Мани аз на 1ви април казвам повече истини на наще, от колкото да лъжа та и тя ако е така..Първоначално написано от stupid0boy
![]()