- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за момчетата
Момчета кажете какво предпочитате орална любов или секс без презерватив. Знам, че и двете са много приятни, но се чудех кое повече?
Много хубав въпрос чичковото!Първоначално написано от Lolita93
Чичко Салвадор е от старата генерация и предпочита секса по нормалния начин без презерватив. Като сега ми се сбъдне желанието да съм с някоя ученичка над 13години първо ще я питам как го предпочита, защото аз съм за уважаването на жената.
Бъди свободна с чичко Салвадор!
Ако за момичето е все едно, предпочитам вагиналния секс без презерватив, пред оралната.Първоначално написано от Lolita93
Good luck, Bad luck, Luck...
Бе старата генерацияПървоначално написано от Salvador
Те даже по Османско време са знаели какво е МИНЕТ, ти ... това оралната любов си има дълга история...
не знам...но си мисля, че имаш сериозни проблемиПървоначално написано от Salvador
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Стига де, бъди по-толерантна към батетоПървоначално написано от pebals
![]()
Бан фор да педо.
По темата - оралната без презерватив е мечтата ми...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата-все тая,стига да е с когото трябва![]()
не мерси .............................Първоначално написано от gir
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Първоначално написано от Salvador
Аз от няколкото ти коментара дето г видях се чудя на колко си години да се обаждам ли в полицията...
Lexynnka
Salvador,ако наистина тези мнения дето ги пишеш са верни,пожелавам ти да ти исъхнат мартинкитеПървоначално написано от L0ST
![]()
Макар и да съм ф, смятам, че трябва да е с правилният човек и на 2та да им е еднакво пирятно, останалото не е от значение.![]()
)
Чичо Салвадор е загорял.![]()
ko stawaaa
Само да внимава да не изгори от на някоя деветокласничка баща й....Първоначално написано от theonly
пък,ако толкова е голям Чичо,да дойде с колата,да го "прегледам"
По темата:по ми е хубаво без капут...![]()
Аз не обвинявам никого, може би се шегува, а може б и той е на 14-15, което не би трябвало да се смята за педофилия.
А аз съм за кастрцията на педофилите и после да им казват имената и де живеят и на саморазправа...
Lexynnka
Орална любов.... Секс без презарватив.... Предочивам вагинален без презарватив, но дали не е по опасно?? Хмммм... замислете се xDD Свиркиии, минетиии даййй може да и се празниш колкото си искаш...
It's too late...
ANALEN SEX![]()
![]()
![]()
секса без презерватив
![]()
![]()
Ако за момичето е все едно, предпочитам вагиналния секс без презерватив, пред оралната.[/quote]
+