- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да почистваме черните дрехи?
Здравейте (:
Черното е един от любимите ми цветове и имам много дрешки в този цвят-сака,якета,панталони и някоя и друга блуза.Гадното е,че винаги се лепят разни миниатюрни влакънца,боклучета и подобни,които изпъкват върху черната дреха и дразнят.И когато реша да облека някой черен панталон ми отнема един час,докато премахна тези досадни влакънца![]()
Искам да ви попитам как вие си поддържате черните дрехи и как най-лесно и бързо се премахват разните полепнали по тях прашинки.Използвала съм четка-мокра и суха,ама все остават![]()
Радвай се, че нямаш домашен любимец, тогава да видиш какво е.
Купи си ролка, от тези лепкащите, като тиксо, и при всяко излизане си чисти черните дрехи, няма какво друго да направиш. В Била има такива, Метро, сигурно на доста места.
Става бързо, не се занимавай с четки.![]()
В началото и аз ги търсех по зоомагазините, но никъде нямаше, и ме гледаха като извънземно като питах за такава ролка.
И аз имам котка, дългокосместа, и съм се зарекла повече черни дрехи да не купувам - особени връхни, някакъв ад е..
+И аз имам котка, дългокосместа, и съм се зарекла повече черни дрехи да не купувам![]()
А кво точно да кажа в магазина-Извинете, продавате ли ролки за махане на косми и боклуци от дрехите?![]()
да и аз тва искам да знам и има ли ги във всички вет магазини
http://www.zooplus.bg/products/dogs/...lean-roll.html
в моя град ги продават и по домашни потреби..