.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен

Как да почистваме черните дрехи?

Здравейте (:
    Черното е един от любимите ми цветове и имам много дрешки в този цвят-сака,якета,панталони и някоя и друга блуза.Гадното е,че винаги се лепят разни миниатюрни влакънца,боклучета и подобни,които изпъкват върху черната дреха и дразнят.И когато реша да облека някой черен панталон ми отнема един час,докато премахна тези досадни влакънца
    Искам да ви попитам как вие си поддържате черните дрехи и как най-лесно и бързо се премахват разните полепнали по тях прашинки.Използвала съм четка-мокра и суха,ама все остават

Радвай се, че нямаш домашен любимец, тогава да видиш какво е.
    Купи си ролка, от тези лепкащите, като тиксо, и при всяко излизане си чисти черните дрехи, няма какво друго да направиш. В Била има такива, Метро, сигурно на доста места.

Става бързо, не се занимавай с четки.

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от Fx1
    Радвай се, че нямаш домашен любимец, тогава да видиш какво е.
    Купи си ролка, от тези лепкащите, като тиксо, и при всяко излизане си чисти черните дрехи, няма какво друго да направиш. В Била има такива, Метро, сигурно на доста места.

Става бързо, не се занимавай с четки.
    във ветеринарните магазини също има, аз имам и котка и просто няма да казвам на какво ми приличат черните тениски най вече сменям по 2 листчета от ролката за да я изчестя хубаво

В началото и аз ги търсех по зоомагазините, но никъде нямаше, и ме гледаха като извънземно като питах за такава ролка.
    И аз имам котка, дългокосместа, и съм се зарекла повече черни дрехи да не купувам - особени връхни, някакъв ад е..

И аз имам котка, дългокосместа, и съм се зарекла повече черни дрехи да не купувам
    +

Голям фен Аватара на Sunshin3
    А кво точно да кажа в магазина-Извинете, продавате ли ролки за махане на косми и боклуци от дрехите?

Повече от фен
    да и аз тва искам да знам и има ли ги във всички вет магазини

http://www.zooplus.bg/products/dogs/...lean-roll.html
    в моя град ги продават и по домашни потреби..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си