.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

"Абе,ще се върна"-песен

"Абе,ще се върна"

1.До мене стоиш
    А,аз не те видях
    Ти вл8бено гледаш ме,във очи
    Дори не разбрах,че гледаш ме ти
    Вперила в мен,своите сини очи

ПРИПЕВ

Стой,стой,стой ти до мене(2)
    Чакай,още малко чакай ти
    Мойта дързост ще победи
    И,при,теб ще дойда аз
    Само Аз във този час (2)

2.Моите ласки ,връщат се отново,при теб
    При жената,на моето сърце
    Вяра не губи,ти във мен
    Може да се върна някой ден

Припев

В бърз ритъм
    Кажете дали ви харесва?

Автор:АЗ

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Добро е ... =D>

Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy
    Добро е ... =D>
    Благодаря ако може да чуя още мнения

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Ако е възможно го поудължи малко.. Иначе, като цяло е добро )
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    ^^ И аз съм на подобно мнение.

Реших да не го претрупвам

Мега фен Аватара на xoxi
    На мен не ми харесва.
    Звучи ми като текст на чалга песен.
    И спря да се върти за миг земята..

Песента ще е такава каквато музика и се сложи.Аз лично не слушам чалга,но се възхищавам на ретро чалгите или на песните на Слави трифонов,които са етно рок,както тези писани от Иво Сиромахов и т.н.
    Така че ако е чалга от този тип няма от какво да се срамувам,защото пак ще е 100 пъти по-смислена от сегашните чалги

Песента съм я правил първоначално по гръцка музика,затова може така да изглежда като чалга малко

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Песента ще е такава каквато музика и се сложи.Аз лично не слушам чалга,но се възхищавам на ретро чалгите или на песните на Слави трифонов,които са етно рок,както тези писани от Иво Сиромахов и т.н.
    Така че ако е чалга от този тип няма от какво да се срамувам,защото пак ще е 100 пъти по-смислена от сегашните чалги

Песента съм я правил първоначално по гръцка музика,затова може така да изглежда като чалга малко
    Смислена? .. ако я продължиш малко може и да се намери някакъв по-дълбок смисъл ... за момента си е на тяхно равнище
    Не вярвайте на насълзените блестящи мъжки очи..това е слънцето което прозира през кухата им глава ...

зле написан текст...
    една песен е такава каквто музика й сложиш?!?!

занимавай се с нещо друго, драги
    писането не ти се отдава

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    зле написан текст...

писането не ти се отдава
    Ti na men nqma da mi kazva6 s kakvo da se zanimavam dragi,az pari ne izkarvam ot tova i pesenta q napisah v 4as kogato nqmah kakvo da pravq

Vseki si ima mnenie,obi4am kritikata za tova ne vi pcuvam.
    Ima dobri i lo6i komentari.Tova mi trqbva
    Ne pretendiram za golqm avtor,no znam 4e poslednite 2-3 komentara i tova ne mogat

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    зле написан текст...

писането не ти се отдава
    Ti na men nqma da mi kazva6 s kakvo da se zanimavam dragi,az pari ne izkarvam ot tova i pesenta q napisah v 4as kogato nqmah kakvo da pravq

Vseki si ima mnenie,obi4am kritikata za tova ne vi pcuvam.
    Ima dobri i lo6i komentari.Tova mi trqbva
    Ne pretendiram za golqm avtor,no znam 4e poslednite 2-3 komentara i tova ne mogat
    Знаеш? ... хахахахахах! .. без коментар.

нали приемаше критика? .. като е така приеми я без такива изказвания и я използвай за да се подобриш. Wild boy си е директен, но това не значи, че трябва да се отказваш. Ако наистина ти доставя удоволствие и искаш да направиш нещо добро не отвръщай на острото с остро, а си вземи поука, виж къде са ти грешките, поправи ги .. пробвай пак ... изтърпи още критика .. и така. Иначе няма никакъв смисъл да пускаш каквато и да била тема ...
    Не вярвайте на насълзените блестящи мъжки очи..това е слънцето което прозира през кухата им глава ...

Баси завидливите лапета
    Като не ви харесва толкова,не ви изкам акълите споделили сте,не ми разяснявайте.
    За разлика от повечето тук имам съм учил 7 години музика

Град
    |На 3еМяТ@|
    Баси завидливите лапета
    Като не ви харесва толкова,не ви изкам акълите споделили сте,не ми разяснявайте.
    Какво се нервш толкова . Нали си приемал критики . Като трябва си замлчи и го приеми като мъж бе!

Критика приемам да,но не от някви тъпанари/ки които казват НЕ МИ ХАРЕСВА ти не можеш да пишеш и т.н. и нищо повече,т.е. претендират за големите критици,а даже и сносна критика не дават,просто едно лично мнение като всички други,но за разлика от другите те почват да ориват,да обиждат,да се правят на голямата работа
    Ако ще давате мнения,давайте ги като хората,не пак с децките си историй.Вярно не сте виновни,че сте на 14 ама поне гледайте да не се правите на по-големи

Критика приемам да,но не от някви тъпанари/ки които казват НЕ МИ ХАРЕСВА ти не можеш да пишеш и т.н. и нищо повече,т.е. претендират за големите критици,а даже и сносна критика не дават,просто едно лично мнение като всички други,но за разлика от другите те почват да ориват,да обиждат,да се правят на голямата работа
    в случая ти си този, който обижда.
    аз казах много повече от "не ми харесва. точка!" ама кой ти чете ... искаш критика от професионалисти? не си на точното място миличък - http://forum.muzikant.org ходи, пускай, радвай се на техните коментарчета след като ние сме "тъпанари/ки", недорасли ТВОЕТО ниво.

Град
    |На 3еМяТ@|
    Човек не се впрягай толкова! Има далеч по - важни неща от хорското мнение. Пък толкова ли ти пука за мнението на няколко човека?

Цитирай Първоначално написано от Millita
    в случая ти си този, който обижда.
    аз казах много повече от "не ми харесва. точка!" ама кой ти чете ... искаш критика от професионалисти? не си на точното място миличък - http://forum.muzikant.org ходи, пускай, радвай се на техните коментарчета след като ние сме "тъпанари/ки", недорасли ТВОЕТО ниво.
    Ако исках мнение от професионалисти щях да отида и да ги попитам

Цитирай Първоначално написано от Madeyed
    Човек не се впрягай толкова! Има далеч по - важни неща от хорското мнение. Пък толкова ли ти пука за мнението на няколко човека?
    Не толкова,беше ми интересно

Град
    |На 3еМяТ@|
    Баси завидливите лапета
    Аха..... Дали?

Цитирай Първоначално написано от Madeyed
    Баси завидливите лапета
    Аха..... Дали?
    Ти правиш ли разлика между интересно ми е и бих искал от
    Живея за вашите коментари и без тях няма да отида до кинефа?

Както и да е по-добре да спрем вече,защото вече втора страница стана спам

Град
    |На 3еМяТ@|
    Ти правиш ли разлика между интересно ми е и бих искал от
    Живея за вашите коментари и без тях няма да отида до кинефа?
    Май изглежда че не ние не сме дорасли, а ти. До сега не видях никой да се е изразил по такъв начин и не видях никой да е взел нещата толкова навътре...

ПП - Молба към модовете, изтрийте всички караници или заключете темата .

Интересно как даже чувство за хумор нямаш
    Може да заключете темата вече

Супер фен Аватара на Dumb
    Такаам..
    1-во ще си позволя да ти направя забележка за правописа. Изключитено груби грешки! Прегледай си.
    Песента:
    Кофти текст. Неточен изказ. Размяната на думи е натрапчива - ( дразнеща )
    Смисъл? Не откривам или поне това, което си искал/а да кажеш не е стигнало до мен.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Не ми хареса. И не ме нападай, моля те, защото в крайна сметка този форум е за изказване на лична гледна точка. Свобода на словото и печата. Еnd.
    Сега да ти дам и непрофесионалното си мнение. Текстът ти не ми хареса, смисъл не намерих, на места и рими ми беше трудно да открия. И не звучи добре след "очи" да пишеш "сини очи". Не само музиката определя песента, текстът е онова, което достига до мен и ме кара да си кажа "това е смислена песен". И СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО. Тая пунктуация за нищо я нямаш. Още нещо - думите в множествено число НИКОГА не завършват на "й". Това не специално към теб, към всички е. Направо ми се повдига, като я видя тази елементарна грешка. Относно възрастта... Не знам на колко си, но не можеш да ме убедиш, че един 14-годишен ученик не пише по-правилно от теб. Прави си изводите.
    Това последното не е съвсем по темата, но просто е жалко да виждаш как става масова практика хората да затъпяват. Ужасно е.
    Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си