- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влияние на сивото ежедневие???
Първоначално написано от filmimilmi
Не е задължително да мисли за семейство. Има си хора, които не си падат по семействата и създаването им. За работата - търси, ако техните не го издържат и, ако няма пари от други канали.
Отделно си мисля и за момичето, че не всички кандидатстват. Там за бала - прав си, повечето ходят на балове.
До нея - нормално е след 2 години да си омръзнете. Ама кой е казал, че пък като ходиш с някой, задължително трябва да гориш от любов? Щом си съвпадате и има смисъл в ходенето ви - действай си по стария начин и това е. Що се самозадължаваш да ти е като в началото? Ако е търпимо и има смисъл, не се вкопчавай толкова в удоволствията.
Все едно като да имаш мечта за работата. Примерно - балерина. И ставаш балерина, ама след 2 години ти омръзва. В същото време това ти носи полезни неща - авторитет, пари, добра фигура, популярност. И какво? Само заради това, че чувствата ти към балета не са като в началото трябва да се откажеш ли? Аз съм за по-прагматичните действия и по-рационалните. Затова не мисля, че някакви си чувства могат да ми направляват действията.
Good luck, Bad luck, Luck...