- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ни тей ни тей ...
Здравейте на сички живо тука![]()
![]()
Слушайте проблематиката дет се е заплела тука ...
значи харесвам/х 1 момиче ,, в продължение на няколко месеца нищо не ставаше (цъкня) в 1 момент ми кипна на мен и и казах някой неща и то не е кой знае кво мамка му :@ и сега не ми обръща много внимание а преди се имахме много ... а на няколко пъти се е опитвала да ме лъже и т.н. но съм я хващал ... и точно за т'ва се караме с нея, защото и нямам доверие, защото и тя знае че я хващат че лъже но пак си държи на своето ... :@ и сега се чудя дали ако и се извиня ще се опраят работите или не .. въпреки че е казала на 1 наш общ приятел, че няма как да стане работата, а и на мен ми го намеква ... цъкня от всякъде ,, а аз толкова я обичам ...
Щом те е лъгала - не би следвало изобщо да правиш нещо по въпроса. Поне така бих направила аз.
Харесвам/х - харесваш я,харесвал си я,или я обичаш - както завърши поста ти. Оправи се малко.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Извини се. Покажи, че я зачиташ.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от FrostHammer
Държавата ме кара да съм дришльо...
Недей се извинява. Пада ти нивото, пък и много ще се възгордее. Почти е сигурно, че няма да ти лапа, така като гледам. По-голям успех ще имаш, ако намериш начин да я накараш да се чувства тя виновната.Първоначално написано от TheVoiceFromMoon
Temet Nosce
벨야카
Вземи да си оправиш заглавието първо и пиши на правилен български език . Оправи си темата , че нищо не се разбира , поне да беше слагал точки някъде . Едно изречение както трябва няма .
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
цък .. цък ..![]()
Виж сега .. какъв е смисъла да се опитваш да си върнеш някой, който те лъже? Как изобщо би могъл да й имаш доверие? За едно хубаво приятелство, дори и връзка се изисква доверие ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Заебавай я.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Прояви малко себеуважение и не се извинявай за нещо, което не си виновен. Не виждам какво й обичаш, сигурно само външността...Първоначално написано от TheVoiceFromMoon
Good luck, Bad luck, Luck...
Явно е патологична лъжкиня - не и се извинявай, освен ако не искаш да те лъжат постоянно![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първо, няма смисъл да й се извинявай, просто няма за какво. Второ, как си мислиш, че ще върви една връзка с човек, който ще те лъже и няма да му вярваш?
Nike...
ами аз съм момиче и би следвало да съм на нейна страна ... ама... пич в никакъв случай не и се извинявай, направиш ли го тя ше си мисли че си в краката и, и хептен за мезе ше те вземе ...ще те върти на пръста си момчееее
...кофти за тва че я обичаш .. моя съвет е да се опитваш да си я избиеш от главата, трудно ще ти е ама пък да ходиш с някой дето те лъже и си нямате довере ...
![]()
Казала е на твой авер че няма да станат нещата между вас намеква го на теб..и ти за кво точно ще се извиняваш ? Повече от ясно е между вас няма да се получи нищо така че бутай напред.Извиниш ли и се най много да и вдигнеш самочувствието и да ти се качи на главата.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Така е. Много ми е било чудно защо някой трябва да е солидарен с друг само щото са от един и същи пол. Че това си е вид сексизъм. Убежденията и ценностите нямат пол.Първоначално написано от ef4etyYy
Good luck, Bad luck, Luck...
е*на работа малко ... но пък тя ми е едни от малкото хора с който ходим да правим едни работи т.е. от класа ми няма с кой друг .. ^^ и понякога се държи добре, но след като и казах това заради което ми е сад , се държи странно, но е нормално ... но много мразя в нея тва, че знае, че я хващам че ме лъже, и тя знае, че лъже и я хващат, но си държи на нейното ...тя малко е на принципа " дори да те хванат да изневеряваш - отричай
![]()
![]()
тя явно доста държи на своето така че аз невиждам смисъл жал ми е за тебе щото си личи че я харесваш ама тя като се дърпа като невидяла ...
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
и аз тва бих напраил!!Първоначално написано от Priceless
от заглавието ми се зави свят.. от описанието на проблема ти направо колабирах..
Имало едно време..
Ти си оправи правописа и влизай повече в час по информационни технологии, щото ясно - по български език си назубрила къде се слагат запетайки, но се научи, че при машинописа и набирането на текст, на какъвто и да е носител /бил той електронен или хартиен/ интервал пред и след запетайките няма! Интервала се намира след запетайката! Пример: "Недей си мисли, че си много умна!"Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Като нямаш отношение по темата недей да пишеш нищо.. аре ходи са фъкай някъде из кенефите на голямите дискотеки в София..
Така. По темата:
Пич, по-горе са ти го казали: Недей да се извиняваш, ще стане ощо по-лошо. Ще види, че не можеш без нея, че е важна за теб, а повечето момичета видят ли такова нещо им се вдига супер много самочувствието и се появява желанието йм да те въртят на пръста си!
Затова се дръж на ниво. Покажи, че тя не е центъра на живота ти и има по-важни неща от нея.. С времето, като й се прииска да опре глава на твойто рамо сама ще дойде при теб!![]()
Ето още един с ` велико ` чувство за хумор . Първо кой ти каза че съм от СофияПървоначално написано от myNameIsImmortal
И запетаи не се зубрят , а ще продължавам да си оставям интервал за такива като тебе да виждат по - хубаво и да им се набива в очи . Пс : Вече можеш да си се върнеш в столичния кенеф , от където не е трябвало да излизаш . Останалото ще си го спестя , защото и без тва няма да го разбереш . А да не забравя и да си оправиш правописа и намали самочувствието си , което и без тва няма покритие хахах
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Това "обичам те" май си го казвате за "здрасти" ... Или само на мен така ми се струва![]()