- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ни тей ни тей ...
Не че заставам на нейна страна,но кво лошо има ако се чувстваш виновен да се извиниш![]()
Ти на няколко пъти каза че е нормално да се държи така след тва което си напраил....
Ако мислиш че вината е в теб-извини се.В момчетата винаги ме е дразнело тва че не могат да си признаят грешките,ако го направиш ще започне да те уважава,което е най-важното.
А за тва че лъже и не си признава.....След като се сдобрите може да и кажеш какво мислиш(но по тактичен начин).Ако и ти си искрен с нея и тя ще е с теб,в крайна сметка нали знаеш..."Каквото повикало,такова се обадило."![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Не е точно така ... защо винаги вината да е в мен ... тя ми казва, че не може дори да сме приятели, защото не и вярвам .. е ОК как да и вярвам като знам какво става, а тя си мисли, че другите са пълни батали дето мисли, че може да ги мята на върбата .. много добре я знам кога ме лъже и кога не, защото мога да кажа, че съм доста добър тваПървоначално написано от Elenichkaa
и знам как става цялата работи и точно тя никога не може да ме излъже ... но не мисля да и се извинявам, защото аз не съм виновен ... обаче уж ми е сърдита незнам си кво нз си що ама като я извиках оня ден пак да вършим едни работи дойде всичко ок точно направихме се ... просто тя ходи да използва другите в такъв смисъл, че винаги обича някой да има след нея тей да се каже ии аз тва и го казах и тя вече ми се садна .. и т'ва не и е за 1-ви път .. поселдния пат кат се скарахме 1 месец не си говорехме
а сме в 1 клас , което е големия проблем ... че всеки ден я виждам ,, се като сме във ваканция не ми е толкова до нея незнам защо ... но кат я виждам всеки ден ... е*на работа ...
![]()