- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Хазарт и Бой
Играли ли сте Хазарт в училище,и сбивали ли сте се ? хах,аз лично съм го правил доста пъти...
Хммм.. доста тъпа темичка,ако искаш да се изфукаш със нещо (май точно това правиш) не е тук мястото !![]()
Да ти кажа честно,и твоята не е от най-хубавите,като не ти изнася недей да пишеш....или маи ти се вдигна самочувствието ?Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
Последно в училище се сбих в шести клас. Хазарт в училище съм играл, но на няколко пъти само, просто защото не ме бива в това.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
и 2те съм правил...
гледам да не се бия принципно...хазарт играя, ама не в даскало
Ми явно разбирането не е за теб,до сега когато и да сме играли,покер,белот,свара.... икога не е имало проблеми.А,относно темата просто ми беше интересно да чуя другите,дали са го правилиПървоначално написано от webmast3rche
![]()
Ами пич аз си казвам проблемите , не е ли за това най-вече тоя сайт ???Първоначално написано от Rounder
![]()
Играла съм,но съм се сбивала...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да и аз така го разбирам. Покер съм играл ама без пари.Първоначално написано от webmast3rche
сбивал съм се много пъти и то със сериозни последствия макар че съм само на 12.относно хазарт не съм играл просто защото не ми се губят пари![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Ах, ами че естествено!Аз само за това ходя на училище - да взема на зайците парите и да отида да играя свара!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
леле Иви, много си лошааз в училище не играя хазарт, и то защото съм проста и не знам как се играе белот, а знам сантасе, но другите не знаят
![]()
и имаше едно леко сбиване в 7ми клас с една дето сега се хилим като надрусани абе. . . . .
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ааа при нас билот и сантасе нямаПървоначално написано от ecstazy
Е има ама е рядко
Сварата преобладава
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..