.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Бъбречна криза

Здравейте,имам диагноза песъчинки в бъбреците и лекарката ми каза само да не ям зеле,боб,леща и газирано да не пия , но мисълта ми е ,че има още неща..дали може да ми кажете нещо по-подробно.И дали мога да ям риба ?

След като не вярваш на лекаря от къде на къде ще вярваш на някой с недоказани знания?
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Тя изреди само тези и после каза и други ...Цитирам: Не яж зеле,боб ,лежа,газирано и други храни...ама имаше хора и не може да седне на седняка да ми разправя

Има един дядо в село Чавдар мисля,че се казваше..баща ми ходи незнам каде се намира точно.
    Продава една билка която действа на 100%.4 кила лимони се истискват + 1 буркан мед след това се добавя билката и се разбърква и става няколко литра сок.Пие се по 3 пъти на ден (дозата не помня колко беше),ама си пише на шишето с билката всичко с точност как се приготвя).След като изпиеш дозата пиеш и 1 малка чаша - 30 грама мисля,че беше-зехтин наведнъж.Това се прави 3 дена ,като задължително не трябва да слагаш и 1 хапка в устата си-абсолютно нищо не трябва да се яде,само вода се пие много.Меда и сока от лимоните дават енергия колкото да не умреш..Неприятно е и да не ядеш,отслабваш и вкуса на сока и зехтина е гадно,но след 3те дена ще забравиш завинаги с проблемите в бъбреците.Препоръчва се след 6 месеца още един път да се направи диетата,но не е задължително.Гарантирам го това,преди 3 години имах кризи и ми отркиха камъни,пих лекарсттва,но нищо не помогна ,като испих билката съм забравил за бъбреците И цветната снимка показа,че нямам никакви камъни.Баща ми дето я взе и той е имал цял живот кризи,но откакто е разбрал за билката от 16 години и той не е имал проблеми..Така,че пробвай потърси в нета адреса че не го знам с точност и цената е смешна

Песъчини в бъбреците може да се образуват не само от храна, а от много други неща. Най-често причината е или варовита вода, или много малка консумация на вода, или смяна на хранителния режим, и т.н. Песъчинките не са голям повод за притеснение. Лошото е когато се образуват камъни с големина над 3 милиметра.
    Добре е да се пие поне 1 литър минерална вода на ден (разбира се тя трябва да става за ежедневна консумация). Също така ако можеш да отидеш на Хисаря, там водата е доста лековита. Можеш да пиеш и чай от Мечо грозде - в аптеките трябва да го има.
    Не се притеснявай, за всяка болест си има лек

SK0RP10N
    Guest
    Що ли мисля, че баш минерлната вода не е удачно решение ?
    Принципно тези камъни/песъчинки са съставени именно от минерали или урея

Е аз май не пия много много водичка и сигурно затова е според мен,ама от както дойде това преди 5 дена пия си вода колкото мога.Аама и една храна яммм аззз,сега съм на специална диета дето избягвам някои неща и се стягам ,че ми писнало от болести :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си