Първоначално написано от
fenkaaa
Много кофти ситуация .. за мен

Онзи ден бяхме на кафе с приятелки и на едната гаджето и казало,че ако има момчета покрай нея,ще ги изкара заедно с кафето .. Ние кво се развикахме и понеже кафето е на 2 етажа отгоре чухме,че някой ни имитира.. като се качихме видяхме 2 момчета от моя клас (едното го харесвам) Нито те знаеха че долу сме ние,нито ние че те са горе.. Купихме още една кутия цигари и понеже нямаше кво да пушат ги викнахме при нас

Прекарвахме си много готино,докато не дойде приятелят на това момиче което е на 18,а те са по на 15 и им каза до 2 мин да са навън .. получи ли си шамарите и ритниците и така .. много кофти стана

След това като говорих с единия той ми каза,че е смешно,че са били двама и не са го ударили,но проблема е че това момче има много хора и сякаш никой нищо не може да му каже :@ жалко че сме в една компания ..
ПРОБЛЕМИТЕ:
1. Човекът е имал изискване (като излиза без него да няма други от мъжки пол с нея), а тя не го е спазила. Ако тя не му харесва изискванията - да не ходи с него. А, ако ходи - да се съобразява с него, както (би трябвало) той се съобразява с нея.
2. Той - човекът с многото хора - също не е постъпил законно. Да не говорим, че е постъпил и безазсъдно. Колкото и хора да има, все някой ден ще се намери някой с ПОВЕЧЕ ХОРА (или някой нервен, който не му пука какво ще стане после) или просто ще се намеси ДЪРЖАВАТА в лицето на МВР и ще му коства бъдещето заради едно момиче, което не е искало да се съобрази с него.
Направо не ми се мисли пък, ако някой път пребие сина на някой прокурор, висш полицай, адвокат и всякакви такива, които имат понятие от закони и познават механизмите на справедливото възмездие, какво ще му се случи. Многото хора тогава не важат.
3. На тебе пък какъв ти е проблемът?

Това са отношения между твоята приятелка, нейният приятел и твоите съученици. Какво си самовменяваш несъществуваща вина?