.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    не само авторката е спряла, ми и тоя, който изрови тема отпреди почти 2 месеца, и то тъпа.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    не само авторката е спряла, ми и тоя, който изрови тема отпреди почти 2 месеца, и то тъпа.
    + престанете да възраждате отдавна погребани теми

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от CherryS
    нищо не разбрах.
    и аз

Re: Той наби момчето,което харесвам

Цитирай Първоначално написано от gir
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Много кофти ситуация .. за мен Онзи ден бяхме на кафе с приятелки и на едната гаджето и казало,че ако има момчета покрай нея,ще ги изкара заедно с кафето .. Ние кво се развикахме и понеже кафето е на 2 етажа отгоре чухме,че някой ни имитира.. като се качихме видяхме 2 момчета от моя клас (едното го харесвам) Нито те знаеха че долу сме ние,нито ние че те са горе.. Купихме още една кутия цигари и понеже нямаше кво да пушат ги викнахме при нас Прекарвахме си много готино,докато не дойде приятелят на това момиче което е на 18,а те са по на 15 и им каза до 2 мин да са навън .. получи ли си шамарите и ритниците и така .. много кофти стана След това като говорих с единия той ми каза,че е смешно,че са били двама и не са го ударили,но проблема е че това момче има много хора и сякаш никой нищо не може да му каже :@ жалко че сме в една компания ..

ПРОБЛЕМИТЕ:

1. Човекът е имал изискване (като излиза без него да няма други от мъжки пол с нея), а тя не го е спазила. Ако тя не му харесва изискванията - да не ходи с него. А, ако ходи - да се съобразява с него, както (би трябвало) той се съобразява с нея.

2. Той - човекът с многото хора - също не е постъпил законно. Да не говорим, че е постъпил и безазсъдно. Колкото и хора да има, все някой ден ще се намери някой с ПОВЕЧЕ ХОРА (или някой нервен, който не му пука какво ще стане после) или просто ще се намеси ДЪРЖАВАТА в лицето на МВР и ще му коства бъдещето заради едно момиче, което не е искало да се съобрази с него.
    Направо не ми се мисли пък, ако някой път пребие сина на някой прокурор, висш полицай, адвокат и всякакви такива, които имат понятие от закони и познават механизмите на справедливото възмездие, какво ще му се случи. Многото хора тогава не важат.

3. На тебе пък какъв ти е проблемът? Това са отношения между твоята приятелка, нейният приятел и твоите съученици. Какво си самовменяваш несъществуваща вина?
    тоя въшлясал пор просто наистина е трябвало да си го отнесе като ги е изкарал навън тия двамата. като си има изискване към приятелката да няма около нея мъжки индивиди, и тя не го е изпълнила, що не хване да пребие нея?

на тоя герои някои трябва да му разглоби мутрата щото индивиди като него от разумни доводи и други гледни точки просто не разбират...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    18-годишните са жалки.
    all day... all night... what the fuck?!

Хаха .. мишкари..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    in the reality : )
    Хора, тази тема е от АПРИЛ месец. Вие да не сте някакви археолози, че постоянно правите някакви разкопки тука..
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

ти за нищо не си виновна не разбирам защо ти е кофти
    От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Хора, тази тема е от АПРИЛ месец. Вие да не сте някакви археолози, че постоянно правите някакви разкопки тука..
    опитах се да им го кажа ама ..

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    се като прочета името на темата и се сещам за тъпизма -> една мастиска в ъгъла

Град
    Sофiiя City xD

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    става дума за един човек който не можел да казва правилно мастика, а я изговарял мастиска ...
    отишъл той на кръчма, седнал в ъгъла на заведението и зачакал сервитьора. По едно време му писнало и отишъл до бара и казал на бармана "една мастиска в ъгъла" и бармана му отговорил "ам стискай я и ти бе" !

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Manenkoto
    ЕА и друго какво значи да имаш много хора зад гърба си ми то всеки си има някой за гърба. Може и да се пише голям връзкар ама колко ли хора от тези "много" ще се застъпят за него ако стане нещо една ли всички....
    По тази тема винаги съм казвал,че всеки има някого зад гърба,но не всеки е достатъчно жалък да разчита на него.Писнало ми е от някакви жалкари,дето хората ги е страх да ги пипнат,щото познават еди-кого си.И мене един ме дразни така,обаче засега търпя.
    Извинявам се,разсеях се.По темата:Нямаш АБСОЛЮТНО нищо,за което да си виновна.Не знам защо някои момичета си мислят,че ако се наврат между биещите се,ще ги спрат.Има шанс,ако си много близка на единия,той да спре,като те види пред себе си,обаче пак е почти абсурд да не отнесеш някой случаен тупаник от другия.
    ЕДИТ:Чак сега видях откога е темата.И все пак месец и нещо не е толкова много време,стига сте се държали,сякаш пишем в тема от 2005(имало е и такива случаи )
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    става дума за един човек който не можел да казва правилно мастика, а я изговарял мастиска ...
    отишъл той на кръчма, седнал в ъгъла на заведението и зачакал сервитьора. По едно време му писнало и отишъл до бара и казал на бармана "една мастиска в ъгъла" и бармана му отговорил "ам стискай я и ти бе" !
    йес..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

ЕВАЛА ! Още от заглавието се залях от смях
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си