Здравейте!Вчера беше най-гадния ден, който някога съм живял.Излезнахме с милото и ена нейна приятелка, а после ходихме до двама мои.Когато стигнахме на това место, което штяхме да се натискаме с единя мой фр отидохме и си купихме по една бира (нищо сериозно),но се оказа, че прияталката на мойто гадже е голям пияч...Отиде и купи 2 бутилки водка флирт и 2 бутилки загорка от по 2 литра...След като се напихме тръгнахме и аз започнах да правя много лоши неща за ,които сега съжелявам като (пипах приятелката на гаджето ми отзад;Гушнах я и се снимахме) и всичко това пред мойто злато (разбира се с моята повече се закачах, а и тя не ми казваше нищо докато аз го правех на нейната фр.А с този дет ходихме да купиме по бира по принцип на трезво ни си харесва тази дето аз я барах по гъза, но пияна глава не знае що прави.Когато се прибрах златото ми беше писала следното: Oхоо мило ма къде си бе и някакви целувки и такива работи.писахме писахме и аз да не вярваш изтрезнях и започнах да съжелявам много за това, което съм направил и започнах да и се извинявам, но тя ми каза, че вече не може да продължаваме така и излезе от линия... НО ДНЕС НА РАЗПЕТИ ПЕТЪК.ВИДЯХ, ЧЕ МИ Е ПИСАЛА.След като излезе от линия аз и казах, че съжелявам и,че не е трябвало да става така много и се молих и най-накрая тя ми написа "Обичам те " , за което днес ще ходя на църква и повярвах, че Бог може да помогне във такъв момент.
Baby Bash ft. Pitbull - Outta control [music]] [sunn]