.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да я видя отново?

Здравейте,аз съм момче на 16 години.Вчера докато се прибирах с автобуса срещнах едно момиче което много ми хареса.Аз бях сигурен че и то ме хареса,защото постоянно ми хвърляше погледи.Проблема е че не бях предвидил че ще слезе толкова рано и докато се усетя тя вече беше слязла.Добрата новина е че разбрах къде живее.Въпросът ми е-как мога да направя така че да я видя отново? Мислил съм варианти да и пусна бележка в пощата с телефона или скаипа ми,или да поразпитам някои съседи за нея.Направо се обърках
    Благодаря.

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ама как може да си помислиш,че те харесва - без дори да я познаваш ??..

Иначе - еми освен да се запознаеш..За друго не знам
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Просто ми дойде отвътре.През целия път който беше 15-20 мин ме погледна поне 10 пъти и когато аз я погледнех,тя свеждаше поглед

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Mcclaud
    Просто ми дойде отвътре.През целия път който беше 15-20 мин ме погледна поне 10 пъти и когато аз я погледнех,тя свеждаше поглед
    То и аз гледам хората,и досега само един ми беше симпатичен - но и той излезе приятел на братовчед ми

Иначе ако отново я видиш..Заговори я..Запознайте се..Покани я на среща..Скайп и т.н.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от Mcclaud
    и на мен ми се е случвало

Обичам те !

Повече от фен Аватара на sian4eto
    емии пусни и някое писмо в пощата ...изчакай я някой път предтях ии ще се запознаете успех
    `only God can judge me!

Проблема е че не и знам името и не мога да бъда сигурен че ще стигне до нея.Както вече спонемах,мислил съм да питам някой съсед за името й и след това да действам с писмото.Също така съм обмислял да я изчакам пред тях.От друга страна ако се заседявам прекалено дълго време пред тях може да и падна в очите.

Повече от фен Аватара на sian4eto
    Тогава се опитай по някакъв начин да разбереш как се казва (без да разпиваш съседите и ) а ако няма друг начин ги питай може ии да ти помогнат ,но може ии да не ти кажат (ако има добри съседи,които се опитват да я защитят) а другия вариант е да напишеш скайпа си на едно лишче ии да го пуснеш във всички пощи ии да се надяваш тя да ти отговори А щом си разбрал къде живее може често да минаваш към тяях ии да се надяваш да я видиш и да я заговориш успех
    `only God can judge me!

Еми нали знаеш къде живее.. Навърай се там едва ли няма да я видиш.. Запознайте се и ако стане нещо стане ако не.. жалко
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

ами просто действай!Вместо да висиш по форумите за съвети и да се оплакваш може да намериш телефона й от някого и да й се обадиш или защо не я причакаш някъде до тях и да се запознаете
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ъм, какво ще стане ако писмото се намери от родителите й? Или пък ако си има приятел, а ти правиш всички тези неща, с което открито показваш, че я харесваш?

По-добре я изчакай на улицата пред тях правейки се, че говориш по телефона и преди да си влезе в тях я попитай дали има нещо против да се запознаете. То и така има известни намеци, но е някак... по-...хм, небрежно. Айде действай.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Оф ама какви са тия скайпове в пощите и глупости , щом знаеш къде живее , отиваш до тях и като я мернеш , се правиш че не я виждаш , буташ я и помагаш ( нали знаеш трика )
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Град
    Sофiiя City xD
    ^!

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Ъм, какво ще стане ако писмото се намери от родителите й? Или пък ако си има приятел, а ти правиш всички тези неща, с което открито показваш, че я харесваш?

По-добре я изчакай на улицата пред тях правейки се, че говориш по телефона и преди да си влезе в тях я попитай дали има нещо против да се запознаете. То и така има известни намеци, но е някак... по-...хм, небрежно. Айде действай.

Добра идея
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

А,дали не си внушаваш че те е харесала....

Големи филмари в тоя форум обаче. Да я причаква пред тях, да й пуска бележки...
    Преживей я. Няма да е първото момиче, което ти е хванало окото, нито последното. Не преследвай и не досаждай, че е плашещо, да му се невиди. Заради няколко погледа в автобус, ти вече я знаеш къде живее.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от MyAll
    Еми нали знаеш къде живее.. Навърай се там едва ли няма да я видиш.. Запознайте се и ако стане нещо стане ако не.. жалко
    +1

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    А,дали не си внушаваш че те е харесала....
    Не мисля че си внушавам,защото тя едва ли не постоянно се обръщаше и ми пускаше погледи,даже ми се и усмихваше.Знам че понякога постоянните погледи може да са от това че си й странен,но аз го почуствах отвътре.

Да не ти се е ходело до кенефа, брат..
    Почувствал го отвътре..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си